Τοπικά

180 χειρουργικές στολές πρόσφερε στο Νοσοκομείο Βόλου ο Σύλλογος Επιπλοποιών Μαγνησίας

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Μαγνησίας ως ένδειξη συμπαράστασης σε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού, δηλαδή το προσωπικό των δομών υγείας (γιατροί, νοσοκόμοι κτλ), ενίσχυσε το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με υγειονομικό υλικό ατομικής προστασίας και συγκεκριμένα με 180 χειρουργικές στολές.
Η παράδοση παραλαβή του υλικού πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου 2020. Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Ιωάννης Ντόκος και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Κατερίνα Χαρανά υποδέχθηκαν και ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο και παρευρέθηκε σύσσωμο.
«Η πρωτοβουλία αυτή είναι το ελάχιστο «ευχαριστώ» και η ελάχιστη «βοήθεια» που μπορούμε ως Φορέας Εκπροσώπησης Εργοδοτών, να απευθύνουμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες και επιτελούν πραγματικά σπουδαίο έργο», ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Μόσχος. Το μήνυμα του Συλλόγου Καταστηματαρχών Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Μαγνησίας είναι πως Μένουμε Σπίτι, αλλά οφείλουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα το αίσθημα της ατομικής και κοινωνικής ευθύνης. Μένουμε σπίτι, αλλά πράττουμε!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το