Τοπικά

14oς ορεινός αγώνας μνήμης Άνω Κερασιάς

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και ο Κένταυρος Βόλου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιάς, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και με την υποστήριξη φορέων-συλλόγων της περιοχής, διοργανώνουν τον 14ο Ορεινό Αγώνα Μνήμης στην Άνω-Κερασιά, στις 27 Ιουνίου.
Ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές 17χλμ και 6χλμ. Η διαδρομή των 17χλμ με εκκίνηση την ιστορική πλατεία της άνω Κερασιάς κατευθύνεται προς την Ι.Μ. Φλαμουρίου, διασχίζοντας το μοναδικής ομορφιάς δάσος με οξιές, δρυς και καστανιές του Βορείου Πηλίου, και έχει τερματισμό και πάλι στην πλατεία.
Η διαδρομή των 6χλμ έχει και αυτή εκκίνηση την πλατεία Άνω Κερασιάς, διεξάγεται σε μονοπάτι και αγροτικό δρόμο και προσφέρεται και για πεζοπορία.

Την ασφάλεια των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα θα αναλάβει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και η LIFE GUARD VOLOS (Ναυαγοσωστική Σχολή και Υπηρεσίες Διάσωσης). Τον αγώνα στηρίζουν: ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου, Ultra Pelion Trail, ΕΠΦΑ Μαγνησίας, ΓΣ Νίκη Βόλου, ΓΣ Βόλου, ΑΟ Μαγνησίας, Άτλας Βόλου, ΓΣ Βελεστίνου, ΕΟΣ Βόλου και Άθλος Αγριάς. Πληροφορίες-εγγραφές και προκήρυξη του αγώνα: www.sdyvkentavros.com και στο τηλ.6994583137.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το