Τοπικά

140 ισοθερμικά μπουφάν παρέδωσε στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυροσβεστών η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Σε συνέχεια των διακοσίων μπουφάν που είχαν προσφέρει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη στην Ένωση Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, ακόμη εκατόν σαράντα (140) ισοθερμικά αδιάβροχα μπουφάν παρέδωσε την Τρίτη 23-6-2020, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυροσβεστών, που εδρεύει στην Β΄ ΒΙΠΕ Βόλου.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη ανέφερε, «Παραδώσαμε, σήμερα, στην Ομοσπονδία Πυροσβεστών 140 ισοθερμικά αδιάβροχα μπουφάν, θέλοντας για άλλη μια φορά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος που επαγρυπνεί και παρεμβαίνει όποτε απαιτηθεί για την αντιμετώπιση δύσκολων και έκτακτων περιστατικών».
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας που παρέλαβαν τα μπουφάν ευχαρίστησαν θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για αυτή την δωρεάν «ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημά μας», όπως χαρακτηριστικά οι ίδιοι τόνισαν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το