Πολιτισμός

11η συνάντηση λογοτεχνίας και μουσικής στο κτήμα του Θωμά Κοροβίνη στα Πλατανίδια

Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, ώρα 9 μ. μ. θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνάντηση λογοτεχνίας και μουσικής για 11η συνεχή χρονιά στο κτήμα του συγγραφέα και τραγουδοποιού Θωμά Κοροβίνη, στα Πλατανίδια του Πηλίου, 12 χιλ, από την πόλη του Βόλου, στην στροφή προς τη θάλασσα απ’ τα Άνω Λεχώνια, κοντά στην παραλία του Παγασητικού.
Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου. Θέμα της φετινής συνάντησης είναι «Οι πλάνητες- Η περιπλάνηση στην κοινωνία, στη λογοτεχνία, στο τραγούδι».
Θα ακουστούν σύντομες εισηγήσεις από πνευματικούς ανθρώπους, όπως οι συγγραφείς Μάνος Κοντολέων, Μιράντα Τερζοπούλου, Γιάννης Πάσχος, Άρης Τσοκώνας, Κυριακος Τσοκώνας, Κυριάκος Συφιλτζόγλου, ο ψυχίατρος-σκηνοθέτης Στέλιος Κρασανάκης, οι κριτικοί λογοτεχνίας Κώστας Καλημέρης και Εύη Κουτρουμπάκη κ.α. Συντονίζει η δημοσιογράφος Μαρίνα Αγγελάκη.
Θα ακουστούν τραγούδια σχετικά με το θέμα. Παίρνουν μέρος οι καλλιτέχνες: Αφεντούλα Ραζέλη, Λάζαρος Χαριτίδης, Δημήτρης Σφίγγος, Τριαντάφυλλος Χαλκιάς, Σταύρος Κρομμύδας, Ηλίας Κρομμύδας, Κώστας Κουτρουμπάκης κ.α. Στις αναγνώσεις κειμένων συμμετέχουν ηθοποιοί-έκπληξη.
Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.
Στο αυτοσχέδιο κυλικείο πωλούνται νερό, ποτά και σάντουιτς σε πολύ προσιτές τιμές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το