Τοπικά

Αποφασισμένος να προστατέψει την μητέρα του και την εφημερίδα “Ελευθερία” ο πρώην ευρωβουλευτής Γ. Δημητρακόπουλος

Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος λύνει τη σιωπή του μέσω της Larissanet και δηλώνει παρών στην πόλη, προκειμένου όπως λέει σε συνέντευξή του στην έντυπη larissanet  να προστατεύσει τη μητέρα του, την οικογένειά του, αλλά και την εφημερίδα «Ελευθερία».

Ο γιός του Παναγιώτη και της Δανάης Δημητρακοπούλου βρέθηκε πριν μερικές ημέρες στη Λάρισα και επισκέφθηκε με επεισοδιακό τρόπο τη μητέρα του. Μια επίσκεψη που προκάλεσε μέχρι και την παρέμβαση της αστυνομίας με εντολή εισαγγελέα.

Στη συνέντευξη (η οποία θα δημοσιευθεί ολόκληρη στο φύλλο της ερχόμενης Παρασκευής της larissanet) ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μεταξύ άλλων τονίζει ότι βρήκε τη μητέρα του Δανάη σε άθλια κατάσταση, εγκαταλελειμμένη και χωρίς ιατρική φροντίδα, ενώ κατηγορεί τον διευθύνοντα σύμβουλο της εφημερίδας ότι την κρατά έγκλειστη, χωρίς να μπορεί να αποφασίζει για τον εαυτό της, ενώ στην προσπάθεια του ιδίου να την μεταφέρει στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας δεν το επέτρεψε.

Ο πρώην ευρωβουλευτής τονίζει στη συνέντευξή του χαρακτηριστικά «Η κατάσταση με την μητέρα μου είναι πολύ σοβαρή, αυτή η σκευωρία θα σταματήσει, έχω κάνει μήνυση στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γ. Μιχαλόπουλο και συνελήφθη  για σοβαρά ποινικά ζητήματα που σχετίζονται με τον εγκλεισμό της μητέρας μου, την παρεμπόδιση της επικοινωνίας μαζί της, την έκθεση της ζωής της σε κίνδυνο και την παρεμπόδιση παροχής ιατρικής βοήθειας».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ευχαριστεί την εκκλησία για την βοήθεια που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στην οικογένειά του (σ.σ. τον θανόντα πατέρα του Παναγιώτη Δημητρακόπουλο και την μητέρα του Δανάη), τους πολίτες της Λάρισας, αλλά και τους δημοσιογράφους για τον προσεκτικό χειρισμό του οικογενειακού ζητήματος.

* Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιώργου Δημητρακόπουλου στο φύλλο της Παρασκευής 13 Μαρτίου της έντυπης larissanet.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το