Αθλητισμός

Τις αποφάσεις στο Δ.Σ. της ΕΠΟ περιμένει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη Σ. Γιδόπουλος

 

Εξελίξεις μετά την Πέμπτη

 

Μετά την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στη Νίκη. Ο Στράτος Γιδόπουλος περιμένει τις αποφάσεις που θα ληφθούν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ μεθαύριο σχετικά με την καταγγελία που έχει κάνει για τις πλαστές φορολογικές και μετά θα ξεκαθαρίσει τη θέση του για τη βολιώτικη ομάδα, αν και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στα διοικητικά.

 


 

Διοικητικό συμβούλιο θα συγκληθεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την ερχόμενη Πέμπτη, το οποίο επηρεάζει και τη Νίκη. Σ’ αυτή τη συνεδρίαση πρόκειται να συζητηθεί η καταγγελία που έχει κάνει ο Στράτος Γιδόπουλος για τις ομάδες του βορείου ομίλου της Football League 2 που εμπλέκονται στην υπόθεση με τις πλαστές φορολογικές ενημερότητες.

Πιο αναλυτικά η Αναγέννηση Επανομής, η Καλλονή και οι Πόντιοι Κατερίνης φέρονται αναμεμιγμένοι στο σκάνδαλο αυτό, αλλά αρχικά είχε αποφανθεί η αθλητική δικαιοσύνη ότι οι σύλλογοι δεν είχαν δόλο. Ωστόσο ο Στράτος Γιδόπουλος προέβη σε καταγγελία και ζήτησε να επανεξεταστούν οι εν λόγω υποθέσεις, κάτι που αναμένεται να γίνει μεθαύριο.

Σε περίπτωση που οι παραπάνω ομάδες κριθούν ένοχες, τότε θα υποβιβαστούν στη Δ’ Εθνική και θα δημιουργηθούν αρκετές κενές θέσεις για άνοδο στη Β’ κατηγορία. Βέβαια η υπόθεση δεν είναι απλή, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη πιστεύει ότι μπορεί να δικαιωθεί.

Μόλις ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα, τότε ο Στράτος Γιδόπουλος θα ξεκαθαρίσει τη θέση του για τα διοικητικά της βολιώτικης ομάδας. Όλες οι ενέργειες που έχει κάνει μέχρι τώρα στην Αθήνα μαρτυρούν ότι το πιθανότερο είναι να μείνει στη Νίκη.

Μάλιστα έχει ήδη μιλήσει με αρκετούς παίκτες από τους οποίους έχει ζητήσει να κάνουν υπομονή, καθώς σε λίγες ημέρες η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει. Εάν τελικά μείνει ο κ. Γιδόπουλος, τότε μάλλον θα συνεχίσουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα της περασμένης περιόδου πάνω στους οποίους θα κτιστεί η Νίκη της νέας χρονιάς, αρκεί φυσικά να τακτοποιηθούν οι οφειλές που υπάρχουν στο πρόσωπό τους. Σημειώνεται ότι οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή για τη νέα περίοδο μέχρι τις 22 Αυγούστου.

 

Ανακοίνωση

του ΟΦ Νίκης

Από τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Παρακολουθούμε το «δράμα» που περνούν οι συμπολίτες μας οπαδοί-φίλαθλοι του Ολυμπιακού και συνάμα μένουμε έκπληκτοι από το φαρισαϊσμό που επιδεικνύουν οι φορείς της πόλης. Οι άνθρωποι που λοιδορήθηκαν από τον προφυλακισμένο για μια ακόμη φορά απέδειξαν πώς εκεί που τους φτύνουν πάνε και γλύφουν.

Η Νίκη Βόλου υπέστη τα πάνδεινα από τον συγκεκριμένο παράγοντα και μια από τις βασικές κατηγορίες που βαραίνουν τον ίδιο και την ομάδα του ήταν τα στησίματα αγώνων σε βάρος της ομάδας μας. Έχουμε και δικαίωμα και απαίτηση ως φίλαθλοι αυτής της πόλης, οι φορείς της να κινηθούν με τον ίδιο ζήλο και για την κατάφορη αδικία που υπέστη η ομάδα μας. Όμως δυστυχώς για εμάς φροντίσαμε να μην τους αποκαλέσουμε λαμόγια όπως κάποιοι άλλοι.

Να θυμίσουμε σε αυτούς πως η Νέα Ιωνία εκλέγει Δημάρχους και πολιτικούς και θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει όταν θα μιλήσει ο λαός της Νίκης Βόλου. Λυπούμεθα για την περιπέτεια των συμπολιτών μας αλλά ας πρόσεχαν. Εμείς τουλάχιστον είχαμε την δύναμη να τον αποβάλλουμε από το σώμα μας παρά τις όποιες συνέπειες έχουμε υποστεί».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το