Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

11° Επιχειρηματικό Πανόραμα από 18 έως 26 Μαΐου

 

Στο Εκθεσιακό Κέντρο, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας
Στο Εκθεσιακό Κέντρο, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Πλούσιες δράσεις και δραστηριότητες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Γενικής Πανελλαδικής Έκθεσης, «Μαγνησία 2013 – 11 Επιχειρηματικό Πανόραμα» που πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου από τις 18 έως τις 26 Μαΐου 2013, από την Εταιρεία Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (ΕΑΕΜ), υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Επιμελητηρίου Νέων Επιχειρηματιών Μαγνησίας (ΕΝΕΜ).

Τα εγκαίνια του 11ου Επιχειρηματικού Πανοράματος θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Μαΐου στις 19:00.

Με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών – και όχι μόνο – επιχειρήσεων και την καλύτερη προώθηση των προϊόντων τους έχει δρομολογηθεί πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα τόσο στο κεντρικό κτίριο της έκθεσης, σε ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, όσο και στον εξωτερικό χώρο όπου θα υπάρχει πλήρης κάλυψη για την άψογη διεξαγωγή των πολιτιστικών δράσεων.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 19/5, τη Δευτέρα 20/5 και την Παρασκευή 24/5 θα πραγματοποιηθούν χορευτικές εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων του Νομού.

Την Τετάρτη 22/5 θα πραγματοποιηθεί μοντέρνα χορευτική παράσταση και την Κυριακή 26/5 θα στηθεί μουσικό γλέντι, κλείνοντας έτσι την έκθεση.

Ωστόσο, καθώς στη φετινή Έκθεση υπάρχει ειδικό αφιέρωμα στο «Τρόφιμο -ποτό» έχει δρομολογηθεί θεματική σειρά εκδηλώσεων σχετικά με το αντικείμενο, με κύριο στόχο την άμεση προβολή του κλάδου.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής θα γίνουν στο κεντρικό κτίριο της έκθεσης και σε ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο οι ακόλουθες γαστρονομικές εκδηλώσεις:

Κυριακή 19 Μαΐου 2013, εκδήλωση γευσιγνωσίας με το τμήμα μαγειρικής του ΔΙΕΚ Βόλου.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 η Βολιώτισσα Ελένη Ψυχούλη θα συζητήσει για την Τοπική Κουζίνα και πώς μπορούμε να την κάνουμε γνωστή εντός και εκτός.

Η «Chef στον αέρα» Ελένη Ψυχούλη, παρουσιάζει εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στο ΣΚΑΪ.

Τρίτη 21 Μαΐου 2013, Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 τοπικοί Γυναικείοι Συνεταιρισμοί θα μας συστήσουν με τις σπουδαίες γευστικές δημιουργίες τους.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013, θα γίνει προγραμματισμένη παρουσίαση βιβλίου μαγειρικής και θα ακολουθήσει ομιλία ειδικής διατροφολόγου παρουσιάζοντας τα οφέλη των τοπικών αγνών προϊόντων για τη διατροφή μας.

Σάββατο 25 Μαΐου 2013, παρουσίαση – έκπληξη από το τμήμα μαγειρικής του ΔΙΕΚ Βόλου.

Και τέλος, την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, θα υλοποιηθούν εκδηλώσεις σε συνεργασία με Συλλόγους του Νομού με θέμα την τοπική παροχή υπηρεσιών διατροφής και φιλοξενίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης έχει ως εξής:

Σάββατο 18/5 19:00 Εγκαίνια

Κυριακή 19/5 10:00-21:30

Δευτέρα 20/5 17:30 – 21:30

Τρίτη 21/5 17:30-21:30

Τετάρτη 22/5 17:30-21:30

Πέμπτη 23/5 17:30 – 21:30

Παρασκευή 24/5 17:30 – 21:30

Σάββατο 25/5 10:00-21:30

Κυριακή 26/5 10:00-21:30.

Πληροφορίες τηλ. 24210 94700.

Email: info(5)c-magnesia.gr [email protected] www.c-magnesia.gr.

Το ακριβές πρόγραμμα με τα ονόματα των Συλλόγων, θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το