Θ Plus

100.000 ευρώ αποζημίωση στην Κέιτ Μίντλετον για τις γυμνόστηθες φωτογραφίες

Μεγάλη αποζημίωση καλείται να καταβάλλει στην εγκυμονούσα στο τρίτο της παιδί Κέιτ Μίντλετον το περιοδικό Closer για τις τόπλες φωτογραφίες της που δημοσίευσε πριν από πέντε χρόνια.

Στις επίμαχες φωτογραφίες, η δούκισσα του Κέιμπριτζ φαινόταν να βρίσκεται στο μπαλκόνι τόπλες μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Οι φωτογραφίες αυτές είχαν δημοσιευθεί τον Σεπτέμβριο του 2012 και το γαλαζοαίματο ζευγάρι είχε στραφεί νομικά εναντίον του γαλλικού περιοδικού.

Τελικά το γαλλικό δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 103,000 ευρώ (£92,000) ευρώ στο περιοδικό Closer για την δημοσίευσή τους και τη ζημιά που επέφεραν στο ζευγάρι.

Η διευθύντρια σύνταξης και ο διευθυντής έκδοσης καταδικάσθηκαν να καταβάλουν πρόστιμο 45.000 ευρώ, ενώ στο πριγκιπικό ζεύγος επιδικάσθηκαν 103.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα από τα υψηλότερα ποσά που έχουν εκδικαστεί σε περιπτώσεις παραβίασης της ιδιωτικής ζωής στη Γαλλία, ωστόσο είναι ένα κλάσμα των 1.4 εκατομμυρίων λιρών που είχε ζητήσει το ζευγάρι για αυτές τις φωτογραφίες που ελήφθησαν ενώ ήταν σε διακοπές στην Προβηγκία τον Σεπτέμβριο του 2012.

Πηγή: The TOC

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το