Τοπικά

Όλο το Κατηχώρι αποχαιρέτησε τον 36χρονο

«Έφυγε» πέφτοντας με το ΙΧ του σε γκρεμό κοντά στα Χάνια
«Έφυγε» πέφτοντας με το ΙΧ του σε γκρεμό κοντά στα Χάνια

Όλο το Κατηχώρι αποχαιρέτησε χθες τον 36χρονο, ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητό του το απόγευμα της Κυριακής σε γκρεμό κοντά στα Χάνια. Θρήνος στην κηδεία τού 36χρονου. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε το στερνοπαίδι της. Απαρηγόρητες οι δύο αδελφές του 36χρονου, ο οποίος ήταν το τελευταίο από τα τέσσερα παιδιά. Ο μόνος που έλειπε από το στερνό αντίο, ο αδελφός του, ο οποίος είναι ναυτικός και βρίσκεται σε υπερατλαντικό ταξίδι.

Εργατικός, αγαπητός και πολύ ευαίσθητος χαρακτηρίζεται ο άτυχος 36χρονος, από όσους τον γνώριζαν.

Ο τραγικός του θάνατος συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Ο 36χρονος ήταν εργάτης στη «Χαλυβουργία». Ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο με τη σύζυγό του. Είχε μία κόρη τριών ετών. Τους τελευταίους μήνες έμενε στο πατρικό του σπίτι, στο Κατηχώρι, με τους γονείς του. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε έντονο ψυχολογικό και συναισθηματικό στρες, που φέρεται να τον οδήγησε και στην πράξη του.

Συγκλονίστηκαν οι διασώστες, άνδρες της Πυροσβεστικής, όταν έφτασαν στο σημείο που είχε πέσει με το αυτοκίνητό του, και αντίκρισαν σε ένα δένδρο – σε κοντινή απόσταση- κρεμασμένο το ρολόι του και έναν πίνακα ζωγραφικής. Ο 36χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, σε γκρεμό, κοντά στην Αλυκόπετρα της περιοχής Χανίων. Μόλις έγινε αντιληπτό το αυτοκίνητο στον γκρεμό, αμέσως ενημερώθηκαν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Στήθηκε επιχείρηση ανάσυρσης του οχήματος και απεγκλωβισμού του οδηγού. Ήταν όμως πολύ αργά. Ο 36χρονος ήταν απανθρακωμένος μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του.

Τα στοιχεία της προανάκρισης οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 36χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του. Περισσότερα αναμένεται να προκύψουν από την ολοκλήρωση της έρευνας.

Χθες, στις 3 το μεσημέρι, τελέστηκε στο Ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Κατηχώρι η νεκρώσιμος ακολουθία. Οι συγγενείς του και όλοι σχεδόν οι συγχωριανοί του ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν. Όλοι είχαν να πούνε ένα καλό λόγο. Για πολύ εργατικό και ευαίσθητο άνδρα, μιλούσαν όσοι τον γνώριζαν. Η οικογένειά του δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον πρόωρο και αναπάντεχο χαμό του. Φαίνεται πως κανείς δεν είχε αντιληφθεί τις προθέσεις του, αν και αρκετοί ανέφεραν πως τους τελευταίους μήνες ζούσε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το