Κατηγορίες: Αθλητισμός

Όλα στον «αέρα» στη Νίκη

Η προσπάθεια για τη συγκρότηση νέου Δ.Σ. συνεχίζεται, ενώ τα περιθώρια στενεύουν

 

 

Τα πάντα στη Νίκη εξακολουθούν να βρίσκονται στο «αέρα». Η προσπάθεια που φέρεται να ξεκίνησε ο τέως πρόεδρος Κώστας Χρόνης και η οποία έχει να κάνει με την εξεύρεση προσώπων για τη στελέχωση διοικητικού συμβουλίου βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ στάση αναμονής κρατά ο Στράτος Γιδόπουλος αν και παραμένει σε ετοιμότητα για πιθανή επιστροφή του. Όσο για τους Οργανωμένους δεν επιθυμούν την ανάμιξη ούτε του κ. Χρόνη, αλλά ούτε και του κ. Γιδόπουλου. Ελπίζουν σε πρωτοβουλία της Ερασιτεχνικής που από την πλευρά της δεν συνεδρίασε προχθές λόγω έλλειψης απαρτίας.

 Το αλαλούμ στη Νίκη συνεχίζεται. Από τη μία ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Χρόνης φέρεται να προσπαθεί να συγκροτήσει διοίκηση με Βολιώτες παράγοντες που θα λάβει έγκριση από το Πρωτοδικείο, ενώ ο Στράτος Γιδόπουλος έχει τονίσει πως αγνοεί τη συγκεκριμένη κίνηση, αλλά παράλληλα είναι και έτοιμος να παραμείνει στην ηγεσία της ΠΑΕ υπό προϋποθέσεις.

Και όλα αυτά ενώ την προσεχή Δευτέρα 22 Αυγούστου θα πρέπει η ΠΑΕ Νίκη να καταθέσει φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να πάρει την έγκριση για τη συμμετοχή της σε επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Όσο για τους οργανωμένους της Νίκης και ιδιαίτερα τα μέλη του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» δεν ικανοποιούνται με τις παραπάνω λύσεις. Έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη στις ανακοινώσεις τους ότι επιθυμούν την απομάκρυνση των τωρινών μετόχων θεωρώντας τους αποκλειστικά υπεύθυνους για την εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Δεν επιθυμούν ούτε την επιστροφή Χρόνη, ούτε την παραμονή Γιδόπουλου και φυσικά δεν θέλουν ούτε μία διοίκηση που θα απαρτίζεται από «αχυράνθρωπους» των μετόχων.

Τελευταία τους ελπίδα φαίνεται πως είναι η Ερασιτεχνική Νίκη από την οποία περιμένουν να πάρει κάποια πρωτοβουλία για να δοθεί τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο της ΠΑΕ. Ωστόσο, ενώ αργά προχθές το βράδυ επρόκειτο να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής παρουσία αντιπροσωπείας του Blue Club, τελικά το συμβούλιο αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, κάτι που προκάλεσε την δυσαρέσκεια των οργανωμένων.

Στο μεταξύ, εκτός από διοίκηση η Νίκη δεν έχει ούτε προπονητή, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές που ήταν φέτος στην ομάδα αποχωρούν από αυτή μια και δεν θέλουν να ρισκάρουν να περιμένουν άλλο. Έτσι ο Παπαδήμος υπέγραψε στη Γλυφάδα, ο Τσικνίδης στον Πλατανιά Χανίων, ο Νάστος στον Εθνικό Αστέρα, ο Καρακώστας στη Θήβα, ο Τσερκέζος στη Δόξα Δράμας, ενώ με την δραμινή ΠΑΕ συμφώνησε προφορικά και ο Βαγγέλης Στουρνάρας που όμως ακόμη δεν έχει υπογράψει. Μάλιστα φήμες αναφέρουν ότι η μεταγραφή του έχει μπλοκαριστεί από τον νέο τεχνικό της Δόξας Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Επίσης έτοιμοι να συμφωνήσουν με άλλη ομάδα είναι και οι Μαϊστρέλλης (ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει ποια είναι) και Μπουσινάκης, ενώ τα Χανιά θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους άλλον ένα παίκτη από τη Νίκη και συγκεκριμένα τον Ζαρίφη.

Επίσης ορισμένοι εκ των ποδοσφαιριστών που δεσμεύονται με συμβόλαιο με τη Νίκη έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με τους Νέους Αθλητές προκειμένου να είναι σε σχετικά καλή κατάσταση αν και όταν ξεκινήσουν προετοιμασία με την επαγγελματική ομάδα της Νίκης.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

της Ερασιτεχνικής

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Συγκεκριμένα, για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μπάσκετ ανδρών και γυναικών, βόλεϊ γυναικών, όπως και για τους Νέους Αθλητές Νίκης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 50 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14, ώρες 11.00-13.00 και 19.00-21.00) καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ.
Ιδιαίτερα η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης επέστρεψε στη Β’ Εθνική κατηγορία ύστερα από αρκετά χρόνια και με στόχο να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε τη στήριξη του κόσμου της. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν τη νέα προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και με την παρουσία τους στους αγώνες όλων των τμημάτων του συλλόγου.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αράχωβα: Δεν «βλέπει» ανθρώπινο παράγοντα η νέα πραγματογνωμοσύνη για το χάσκι

Αύριο το πρωί αναμένεται να υποβληθεί στον εισαγγελέα η δικογραφία για τον θάνατο του χάσκι…

21 Δεκεμβρίου 2023

Χρεοκόπησε ο Ρούντι Τζουλιάνι – Καλείται να πληρώσει 150 εκατ. δολάρια σε αποζημίωση

Αίτηση προστασίας από τους πιστωτές του κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος Νέας Υόρκης και στενός φίλος…

21 Δεκεμβρίου 2023

Λύγισε από τις ελλείψεις ο Βόλος 2004 χάνοντας 2-3 από τον ΟΦΗ

Ο ελλιπής Α.Σ. Βόλος 2004 πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις απέναντι στον δυνατό ΟΦΗ…

21 Δεκεμβρίου 2023

Στις 18 Ιανουαρίου η ρεβάνς της Νίκης με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο

Ορίστηκε από την ΕΠΟ η ημερομηνία του επαναληπτικού αγώνα Νίκη-Λεβαδειακός για το Κύπελλο Ελλάδος. Το…

21 Δεκεμβρίου 2023

Πυροβολισμοί στην Πράγα – Ανατριχιαστικό βίντεο: Φοιτητές πηδούν από μπαλκόνια για να σωθούν

Ένα συνταρακτικό βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που φοιτητές πηδούν από μπαλκόνια για να…

21 Δεκεμβρίου 2023

Έρευνα από το Κογκρέσο για τις καταγγελίες ότι η πρόεδρος του Χάρβαντ αντέγραψε το διδακτορικό της

Επιτροπή του αμερικανικού Κογκρέσου δήλωσε ότι διερευνά τις κατηγορίες για λογοκλοπή κατά της προέδρου του…

21 Δεκεμβρίου 2023