Αθλητισμός

Όλα ανοικτά στη Νίκη

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται οι αποφάσεις της ΕΠΟ και η συνάντηση Ερασιτεχνικής-οπαδών

 


 

Για την επόμενη εβδομάδα μετατίθεται το ενδιαφέρον στη Νίκη. Λόγω του τριημέρου δεν αναμένονται εξελίξεις, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν νεότερα τις επόμενες ημέρες, καθώς θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ για να αποφασίσει για τυχόν τιμωρίες ομάδων που εμπλέκονται στην υπόθεση με τις πλαστές ενημερότητες. Επίσης, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει η συνάντηση ανάμεσα στην Ερασιτεχνική Νίκη και τους οργανωμένους οπαδούς.

Στη Νίκη όλα τα θέματα παραμένουν ανοικτά. Ο Στράτος Γιδόπουλος λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν είχε ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει την ομάδα. Μάλιστα δεν κατέθεσε χρήματα που οφείλονταν σε ποδοσφαιριστές παλιότερων ετών, με συνέπεια να μηδενιστεί το βολιώτικο συγκρότημα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τους Πόντιους Κατερίνης και να του επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών από τη Football League/Football League 2 για τον λόγο αυτό.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δείχνει να αλλάζει στάση. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι ενέργειες που κάνει στην Αθήνα προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί για λογαριασμό της Νίκης τυχόν τιμωρίες συλλόγων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των πλαστών φορολογικών ενημεροτήτων.

Το κακό είναι ότι η υπόθεση έχει καθυστερήσει αρκετά. Για την περασμένη Πέμπτη είχε αρχικά προγραμματιστεί να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, όπου θα ασχολούταν και με την καταγγελία στην οποία έχει προβεί η βολιώτικη ΠΑΕ ζητώντας να εξεταστούν εκ νέου οι υποθέσεις της Επανομής, της Καλλονής και των Ποντίων Κατερίνης. Τελικά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις η συνεδρίαση της διοίκησης της ΕΠΟ αναβλήθηκε, γεγονός που καθυστερεί και τις εξελίξεις στη Νίκη. Κι αυτό γιατί ο Στράτος Γιδόπουλος περιμένει να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα και μετά να κάνει τις όποιες κινήσεις έχει στο μυαλό του.

Ωστόσο ο χρόνος κυλά και δυστυχώς στη Ν. Ιωνία δεν κουνιέται …φύλλο. Η στασιμότητα έχει προκαλέσει ανησυχία στους φιλάθλους και αγανάκτηση στους οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι δεν επιθυμούν με τίποτα την παραμονή του Στράτου Γιδόπουλου και των υπόλοιπων μετόχων στην ομάδα.

Ήδη το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» έχει ζητήσει συνάντηση με την Ερασιτεχνική Νίκη, προκειμένου ως κάτοχος του 10% των μετοχών να τους ενημερώσει τι συμβαίνει στην ΠΑΕ. Μόλις ενημερωθούν τότε θα συγκαλέσουν διοικητικό συμβούλιο για να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Οι φίλαθλοι της Νίκης θεωρούν πως πιθανή συνεργασία με τον Γιώργο Δαλούκα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς αυτό που ζητούν είναι να υπάρχει διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ, σωστά δομημένο ποδοσφαιρικό τμήμα, ολοκληρωμένο προπονητικό τιμ, και φυσικά παίκτες που να πληρώνονται στην ώρα τους. Μπορεί σε πολλές ομάδες τα παραπάνω να θεωρούνται αυτονόητα, αλλά στη Νίκη οι φίλαθλοι έχουν πολλά χρόνια να τα δουν.

Από την πλευρά του ο Στράτος Γιδόπουλος παραδέχεται ότι υπάρχει διοικητικό κενό στη Νίκη, αλλά επικαλείται την έλλειψη βοήθειας, αφού κανείς δεν ενδιαφέρεται να τον πλαισιώσει στην κεφαλή της ΠΑΕ. Όπως και να έχει απ’ όλα αυτά ζημιωμένη βγαίνει η ομάδα, η οποία έχει μείνει χωρίς διοίκηση, χωρίς προπονητή και με …οκτώ ποδοσφαιριστές (συμπεριλαμβανομένου και του Άντε Ντάνισιτς).

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει η ΕΠΟ και θα συζητήσει και την καταγγελία που έχει κάνει η Νίκη. Επομένως τις όποιες εξελίξεις στο διοικητικό τομέα θα πρέπει να τις περιμένουμε μετά το Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

 

Προεγγραφές στο τμήμα

κολύμβησης της Νίκης

Από το κολυμβητικό τμήμα της Νίκης Βόλου ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν προεγγραφές για το τμήμα εκμάθησης. Στόχος του τμήματος εκμάθησης είναι τα μικρά παιδιά να εξοικειωθούν με το υγρό στοιχείο μαθαίνοντας παράλληλα να κολυμπούν σωστά.

Τα μαθήματα γίνονται στην μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» και αφορούν παιδιά ηλικίας 4,5 ετών και άνω. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης στην οδό Μαιάνδρου 14 και στο τηλέφωνο 24210 60320, καθημερινά στις ώρες 11:00-13:00 και 19:00-21:00, καθώς και στον έφορο του τμήματος Πέτρο Παρασκευόπουλο (τηλ. 6936274020).

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το