Photo Gallery, Αθλητισμός

Ψωμιάδης: “Έχουμε ακόμη έξι τελικούς”

 

Ολιγοήμερη άδεια για τις Άγιες ημέρες της Λαμπρής έχουν από χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης, στους οποίους δόθηκαν κάποια χρήματα από τη διοίκηση έναντι των οφειλών. Στις προπονήσεις θα επιστέψουν τη Δευτέρα, μια και την Κυριακή του Θωμά θα ακολουθήσει το πολύ κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Τηλυκράτη. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό, ενώ ο τερματοφύλακας και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Μιχάλης Ψωμιάδης, μίλησε στη «Θ» και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την μετέπειτα πορεία της Νίκης στο πρωτάθλημα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Τα πράγματα στη Νίκη φαίνεται να μπαίνουν σε μία σειρά. Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ υπό τον κ. Δημήτρη Ιωαννίδη προσπαθεί να «τρέξει» τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και μέχρι τώρα έχει καταφέρει λύσει σημαντικά ζητήματα όπως αυτό του προπονητή με την πρόσληψη του κ. Περικλή Αμανατίδη, που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του την περασμένη Κυριακή στη Σκύδρα και στο νικηφόρο 1-0 επί του τοπικού Αετού που ανέβασε τη Νίκη στην 3η θέση του βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής (ισοβαθμεί με Τύρναβο και Απόλλωνα Καλαμαριάς).

Παράλληλα, χθες μετά την πρωινή προπόνηση καταβλήθηκε στους ποδοσφαιριστές ένα χρηματικό ποσό έναντι των οφειλών, ενώ τους δόθηκε ακόμη από ένα αρνί και τσουρέκι λόγω του Πάσχα. Κατόπιν οι παίκτες έμειναν ελεύθεροι για να μεταβούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και να γιορτάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τη Λαμπρή, ενώ το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο δόθηκε για το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.

Σε όλες τις προπονήσεις της Μεγάλης Εβδομάδας οι παίκτες δούλεψαν σκληρά υπό τις οδηγίες του κ. Αμανατίδη, ο οποίος προσπαθεί να τους περάσει τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Ο μόνος που δεν γυμνάστηκε ήταν ο σκόρερ του παιχνιδιού  με τον Αετό, ο Γιώργος Πουλάκος γιατί  προσβλήθηκε από ίωση και ανέβασε υψηλό πυρετό. Ο γιατρός που τον εξέτασε του συνέστησε ξεκούραση μερικών ημερών, μέχρι να αναρρώσει πλήρως και γι’ αυτό θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα από την Δευτέρα.

Την ημέρα αυτή θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Τηλυκράτη Λευκάδας που θεωρείται κομβικό για τη Νίκη. Η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα με δύο περισσότερους βαθμούς και αυτό σημαίνει ότι αν οι «κυανόλευκοι» καταφέρουν να κερδίσουν θα τον ξεπεράσουν στη βαθμολογία, βάζοντας …πλώρη για την πολυπόθητη άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ωστόσο, δεν θα είναι το μοναδικό δύσκολο ματς μέχρι το τέλος της περιόδου, όπως δήλωσε στη «Θ» ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, Μιχάλης Ψωμιάδης, που πάντως είναι αισιόδοξος για την κατάληξη της φετινής προσπάθειας της Νίκης: «Η επιτυχία μας στη Σκύδρα και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο προήλθε δεν μας ανέβασε μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Φυσικά αποδείχθηκε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Απομένουν έξι ακόμη τελικοί για τη Νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο. Κάθε ματς θα το αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά αρχής γενομένης από αυτό με τον Τηλυκράτη. Τέλος, θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα σε αυτόν της Νίκης, χρόνια πολλά και καλό Πάσχα».

 

Επιτυχημένη η παρουσία

της ομάδας κορασίδων μπάσκετ

Αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μπάσκετ κορασίδων της Νίκης Βόλου στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

Το φετινό ρόστερ της ομάδας με την καθοδήγηση του προπονητή Σπύρου Στρατίκη, που αποτελούνταν κατά βάση με παγκορασίδες και μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες από τις υποδομές του συλλόγου, δεν είχε ως στόχο τα αποτελέσματα αλλά την χαρά της συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια. Έτσι, οι εκκολαπτόμενες μπασκετμπολίστριες της Νίκης πήραν από νωρίς το «βάπτισμα του πυρός» στα παρκέ και βγήκαν απόλυτα κερδισμένες.
Στόχος των ανθρώπων του συλλόγου πέρα από την ψυχαγωγία και την διαμόρφωση χαρακτήρων μέσα από το άθλημα του μπάσκετ, είναι το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας κορασίδων την επόμενη τριετία και μετέπειτα η προώθηση των αθλητριών στο γυναικείο τμήμα.
Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής μπάσκετ για τα κορίτσια διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας τις ημέρες και ώρες: Δευτέρα 17.00-18.00, Παρασκευή 16.00-17.00 και Σάββατο 15.00-16.00, ενώ αυτές θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Επίσης, συνεχίζονται οι εγγραφές και όσα κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 2004 έως 1997 θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα μπορούν να απευθύνονται στον προπονητή Σπύρο Στρατίκη στο τηλ. 6983500872 και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης στην οδό Μαιάνδρου 14 με τηλέφωνο επικοινωνίας το 24210 60320.
Εξάλλου, οι αγωνιστικές δραστηριότητες για τις υποδομές της Νίκης συνεχίζονται με την διοργάνωση εσωτερικού τουρνουά μπάσκετ κοριτσιών την Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρες 10.00-14.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.
Τέλος, το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου συγχαίρει την ομάδα κορασίδων του Σαρακηνού για την κατάκτηση του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος.

* Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης εύχεται ολόψυχα στους αθλητές, γονείς, προπονητές, στους φίλους της Νίκης και σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

 

Συνέλευση και εκλογές

στον Ο.Φ. Νίκης

Ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης προετοιμάζεται για τη γενική του συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου και τις εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. που ορίστηκαν για τη Δευτέρα 30/4. Μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα εξής:

«Ένα είναι σίγουρο, εμείς συνεχίζουμε με «όπλο» μας την αγάπη μας για τη Νίκη. Μια αγάπη που μπορεί να νικήσει όλα τα εμπόδια. Ακόμη και σε όσα μοιάζουν αξεπέραστα.

Προχωράμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο πολύ κουράγιο για τα δύσκολα, που έρχονται. Έτσι, λοιπόν, ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση την Τετάρτη 25 Απριλίου και ώρα 18.00 με θέματα την ενημέρωση των μελών του και εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Απριλίου, ημέρα Δευτέρα».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το