Αθλητισμός

Ψάχνει το …Νο 1

Ο Δημήτρης Ρίζος ενδιαφέρει τη Νίκη

Προπονείται με τη Νίκη ο Χατζημηνάς, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Ρίζο

* Στο Βόλο αναμένεται Πορτογάλος επιθετικός

Τη θέση του τερματοφύλακα θέλει να καλύψει η Νίκη και ήδη έχει παίκτες στο στόχαστρο. Στις προπονήσεις της βολιώτικης ομάδας μετέχει ο Δημήτρης Χατζημηνάς, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Δημήτρη Ρίζο, που έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ. Στο Βόλο αναμένεται σήμερα Πορτογάλος επιθετικός για να περάσει από το «μικροσκόπιο» του Απόστολου Χαραλαμπίδη, ενώ χθες δοκιμάστηκε ο Βολιώτης επιθετικός Βαγγέλης Διαμάντης.

Η θέση κάτω από τα γκολπόστ αποτελεί το βασικό μέλημα για τη Νίκη. Μετά τη φυγή του Γκιουβενιργκίν Κόσογλου οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι υποχρεωμένοι να καλύψουν το κενό του και ήδη έχουν μερικά ονόματα στη λίστα. Άλλωστε ο Πέτρος Μπαϊμάκης θα μείνει στην ομάδα και οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν πλέον για έναν μόνο γκολκήπερ.

Ο Δημήτρης Χατζημηνάς βρίσκεται στο Βόλο και μετέχει στις προπονήσεις της Νίκης. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα τον παρακολουθήσει λίγο ακόμη πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Παράλληλα στο στόχαστρο βρίσκεται ο Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος είναι έμπειρος και θεωρείται καλή λύση για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο Δημήτρης Ρίζος γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1976 και πρώτη του ομάδα ήταν ο Ατρόμητος Λεκάνης στην Καβάλα. Κατόπιν έπαιξε σε Λύκους, Αιγάλεω, Λεωνίδιο, Κιλκισιακό, Αγροτικό Αστέρα, Πιερικό και ΠΑΟΚ, ενώ έχει θητεία και στο Παγκύπριο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Δόξας Κατωκοπιάς και του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Επίσης στα υπόψη βρίσκεται και ο Νίκος Σουμουλίδης που ανήκει στη Ρόδο.

Βέβαια η Νίκη επιθυμεί να ενισχυθεί και στην επίθεση. Ο κ. Χαραλαμπίδης έχει επισημάνει ότι στη γραμμή κρούσης χρειάζονται περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, με αποτέλεσμα να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον για έναν Πορτογάλο επιθετικό που είχε βρεθεί και νωρίτερα στο στόχαστρο. Ο Στράτος Γιδόπουλος συμφώνησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη για να έρθει σήμερα στο Βόλο και να λάβει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, προκειμένου να τον δει ο 42χρονος προπονητής.

Στη χθεσινή προπόνηση δοκιμάστηκε ένας ακόμη επιθετικός. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Διαμάντη, ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμμα της Ν. Ιωνίας ξεκινώντας την καριέρα του από τον τοπικό Πανιώνιο. Κατόπιν αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα και Πόντιους Κατερίνης, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος. Είναι 25 ετών και μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις στην επίθεση.

Επίσης έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Παυλίδη, Διαμαντόπουλου της Βέροιας και Πυθαρούλη του Πανθρακικού, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρη η απόκτησή τους. Εξάλλου ανοικτό παραμένει το θέμα του Κώστα Κιπτίου, καθώς ακόμη έχει αλβανική υπηκοότητα και λογίζεται ως ξένος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από τον κ. Γιδόπουλο και οι μπλε κάρτες των Ματίας Όλιβερ και Ματίας Ναβαρέτε έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ. Έτσι η Νίκη μπορεί να τους χρησιμοποιήσει στη συνάντηση εναντίον του Αετού Σκύδρας.

Τη Δευτέρα 31/1

με Μ. Αλέξανδρο

Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου ορίστηκε να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Νίκης με τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών στο «Παντελής Μαγουλάς» για την 20η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League 2. Κι αυτό γιατί την Κυριακή 30/1 θα γίνει στο Πανθεσσαλικό ο αγώνας Ολυμπιακού Βόλου-Ολυμπιακού Πειραιώς και για λόγους ασφαλείας μετατέθηκε το παιχνίδι της Νίκης.

Επίσης χθες έγινε και ο ορισμός της διαιτητικής τετράδας για το ματς με τον Αετό Σκύδρας την ερχόμενη Τετάρτη. «Άρχοντας» του αγώνα θα είναι ο κ. Μιχαηλίδης από τη Βοιωτία. Βοηθοί του ορίστηκαν η κ. Μπουσάρη (Φωκίδας) και ο κ. Λιανός (Βοιωτίας) με 4ο διαιτητή τον κ. Βλιώρα του συνδέσμου Λάρισας. Χρέη παρατηρητή θα εκτελεί ο κ. Χρήστος Κόρκος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το