Αθλητισμός

Χωρίς Ριέρα στην Τούμπα

Δύσκολα θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ


Ο Ολυμπιακός βαδίζει εκ του ασφαλούς προς την κατάκτηση του τίτλου μετά και το προχθεσινό διπλό επί του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο, ο άλλος στόχος της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κινδυνεύει να χαθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικεντρωθεί στη ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ στην οποία εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα παραταχθούν χωρίς τον Άλμπερτ Ριέρα.

Ο Ισπανός άσος των Πειραιωτών που είχε και προχθές καλή παρουσία στο Πανθεσσαλικό χτύπησε στο δεξιό γόνατο, το οποίο του έχει δημιουργήσει οστικό οίδημα και χθες έκανε θεραπεία. Η κατάσταση του τραυματισμού του θα επανεξεταστεί σήμερα, ωστόσο, θεωρείται σχεδόν απίθανο να προλάβει το ματς με τον «Δικέφαλο».
* Ο Φρανθίσκο Χαβίτο επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και στις πρώτες του δηλώσεις επί ισπανικού εδάφους, αποκάλυψε το «ερυθρόλευκο» μέλλον του!

«Ήρθα για να παίξω ένα 6μηνο στη Λα Κορούνια, όμως αν η Ντεπόρ θέλει να με κρατήσει και μετά το καλοκαίρι θα πρέπει να συνεννοηθεί με τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχω υπογράψει συμβόλαιο το οποίο θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουλίου» είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός άσος που αγωνίστηκε στον Άρη από το 2006.

ΠΑΟΚ: Χωρίς

Κοντρέρας

με «Θρύλο»

Με τον Πάμπλο Κοντρέρας να βρίσκεται ήδη στην Χιλή για την κηδεία του πατέρα του και τους Βιτόλο, Φωτάκη να βρίσκονται στη λίστα των τραυματιών, ξεκίνησε η «μίνι» προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην άδεια Τούμπα. Ο Μάκης Χάβος θα πρέπει να επιλέξει τον αντικαταστάτη του Χιλιανού αμυντικού και μάλλον ο Μίρκο Σαβίνι θα κληθεί να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στα ευχάριστα η επιστροφή στο πρόγραμμα προπονήσεων του Ναμπίλ Ελ Ζαρ, ο οποίος παρουσιάστηκε έτοιμος ύστερα από έναν περίπου μήνα.
Τέλος, η τεχνική ηγεσία αποφάσισε ότι ο Τσιρίλο, που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες, θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό και την ανάγκη προστασίας της ομάδας από ανεπιθύμητες ενέργειες με αφορμή την συγκέντρωση των οπαδών έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
«Εδώ και τέσσερα χρόνια έχουμε αναλάβει μαζί, διοίκηση, ομάδα και κόσμος, το δύσκολο έργο της επιστροφής του ΠΑΟΚ στην υψηλότερη κλίμακα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η προσπάθειά μας έχει ελάχιστους συμμάχους και πολλούς εχθρούς.
Ο αγώνας της Τετάρτης πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Καλούμε τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν αυτή την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα εγγυηθούν την βιωσιμότητα και την συνέχεια μιας μεγάλης διαδρομής που έχουμε ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2007. Είναι ευθύνη όλων μας, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το βράδυ της Τετάρτης».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το