Photo Gallery, Αθλητισμός

Χατζηπαντελίδης και με τη …βούλα στον Ολυμπιακό

Το όγδοο μεταγραφικό απόκτημα στην περίοδο του Ιανουαρίου ανακοίνωσε χθες και επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Ο λόγος για τον Χρήστο Χατζηπαντελίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους και θα ενισχύσει και αυτός τη βολιώτικη ομάδα, στην προσπάθειά που καταβάλει για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Χατζηπαντελίδη». 

Ρεπορτάζ: ΕΥΘΥΜΗΣ Δ. ΧΟΥΤΑΣ

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήρθε στο Βόλο το περασμένο Σάββατο για τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ, την Κυριακή βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό και παρακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Χθες ο Χατζηπαντελίδης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, γνώρισε τον προπονητή, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και τους νέους του συμπαίκτες, ενώ θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 80.

Ο Χατζηπαντελίδης γεννήθηκε στις 12/8/1981 και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά, ως μεσοπιθετικός, ενώ μπορεί να παίξει και πίσω από τον φορ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αθηναϊκό την περίοδο 1999-00. Μετά από δυόμιση χρόνια (35 συμμετοχές, τρία γκολ), πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου δεν κατάφερε να βρει θέση βασικού, παίζοντας σε 19 παιχνίδια και σημειώνοντας τρία γκολ σε δύο χρόνια. Το καλοκαίρι του 2005 πήγε στην Κύπρο και στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με τη φανέλα το οποίου αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια. Την περίοδο 2007-08 έπαιξε στη Νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάνοντας εξαιρετική χρονιά, καθώς σε 27 παιχνίδια σημείωσε 13 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του βορείου ομίλου.

Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Καβάλα (19 συμμετοχές), πριν πάρει μεταγραφή για τον Θρασύβουλο, όπου την περίοδο 2009-10 έπαιξε σε 34 παιχνίδια, πετυχαίνοντας πέντε γκολ. Πολύ καλή χρονιά έκανε και στη Δόξα Δράμας (2010-11), μετρώντας 26 συμμετοχές και πέντε τέρματα. Το καλοκαίρι του 2011 πήγε στην Κύπρο και φόρεσε την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας. Πέρυσι έπαιξε σε 30 παιχνίδια, σημειώνοντας 8 γκολ, ενώ φέτος ξεκίνησε την χρονιά στην κυπριακή ομάδα, για να λύσει πριν από λίγες μέρες τη συνεργασία του με τη Νέα Σαλαμίνα.

 

Κυνηγά έναν

ακόμη παίκτη

Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού στην περίοδο του Ιανουαρίου θα κλείσουν με την απόκτηση – πιθανότατα- ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνίζεται στην επίθεση. Ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες πως ο Ολυμπιακός μπήκε ξανά στο κυνήγι για την απόκτηση του Αργεντινού  Ματίας Ντεφεντερίκο, ο οποίος ανήκει στην βραζιλιάνικη Κορίνθιανς και αγωνίζεται ως δανεικός στην Ουρακάν. Η περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το κασέ του είναι πολύ υψηλό και δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες και ένας ακόμη Αργεντινός επιθετικός, με τον οποίο οι ιθύνοντες της ΠΑΕ βρίσκονται σε συζητήσεις. Το θέμα κολλάει στο γεγονός, ότι ο παίκτης δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για τον Ολυμπιακό αν η ομάδα αγωνιζόταν στη Σούπερ Λιγκ.

Όσον αφορά τον Χουάν Μαρτίν, για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει κάνει κινήσεις να έρθει στην Ελλάδα, η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη. Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όμως δεν είναι ελεύθερος και η ομάδα του, η Μπελγράνο, προβάλει υψηλές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει. Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες μέρες ανέβασε την προσφορά, ωστόσο, δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή για την παραχώρηση του Μαρτίν.

 

Στην πόρτα

της εξόδου

Μπακαγιόκο

και Στογιάνοφ

Δύο – τουλάχιστον- ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό τις προσεχείς μέρες, καθώς θα κληθούν να λύσουν τη συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους». Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο και Πέτερ Στογιάνοφ. Ο πρώτος έχει υψηλό συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που θα λυθεί η συνεργασία, ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Ο Στογιάνοφ θα αποχωρήσει και αυτός, μετά την απόκτηση του Εγκούτου Ολίσε, καθώς για τις θέσεις των αμυντικών χαφ υπάρχουν οι Πινδώνης, Τσιάτσιος, Μπολάτι, Ολίσε, ενώ κεντρικό χαφ μπορεί να παίξει και ο Καπετάνος.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να αποχωρήσει από την ομάδα και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής.

 

Ο καλύτερος φετινός

Ολυμπιακός

Εμφάνιση που θα τη ζήλευαν πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ πραγματοποίησε προχθές ο Ολυμπιακός Βόλου στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, μετατρέποντας το ντέρμπι σε παράσταση για ένα ρόλο. Ο καλύτερος φετινός Ολυμπιακός ενθουσίασε με την απόδοσή του τους φιλάθλους, που αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Το 3-0 φανερώνει και την εικόνα του αγώνα, με τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη (έκανε ντεμπούτο στον «ερυθρόλευκο» πάγκο), να αποδίδουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, να παίζουν επιθετικά, να πετυχαίνουν τρία τέρματα, να έχουν τρία δοκάρια και να χάνουν και άλλες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Υπήρχαν διαστήματα που οι «ερυθρόλευκοι» εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, αλλά και κάποια διαστήματα, όπως στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όπου η ομάδα δεν είχε ρυθμό, δίνοντας τη δυνατότητα στον αντίπαλο να πάρει, προσωρινά, τα ηνία του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός με τις προσθήκες που έγιναν στο έμψυχο δυναμικό έχει αποκτήσει μεγαλύτερη ταχύτητα, ως ομάδα, καλύτερο τρόπο σκέψης μέσα στο παιχνίδι και αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με αλλαγή τακτικής, αλλά και με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει η ομάδα.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να αγωνίζονται στην ενδεκάδα πέντε νέα πρόσωπα, σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα (Κωστούλας, Πετκάκης, Μπρέσκα, Σολάκης, Ογκουνσότο) και να υπάρχει αυτό το «δέσιμο» μεταξύ των παικτών, όπως είδαμε στο ματς με τον Απόλλωνα.

Η καλή κυκλοφορία της μπάλας, η πίεση, η ανάπτυξη τόσο από τα άκρα, όσο και από τον άξονα, η καλή ανασταλτική λειτουργία ήταν τα στοιχεία που διέθετε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του.

Όταν, μάλιστα, αυτή η ομάδα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη συνοχή, οι παίκτες που έχουν έρθει στον σύλλογο βρουν ρυθμό, καθώς αρκετοί από αυτούς δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν θα σταθούμε σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, καθώς όλοι όσοι αγωνίστηκαν είχαν θετική παρουσία και ο καθένας από την πλευρά του συνέβαλε στην επιτυχία. Ο Ολυμπιακός διέθετε αποφασιστικότητα, πάθος στο παιχνίδι του, ενώ κυριάρχησε στο χώρο της μεσαίας γραμμής, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες.

Το σκορ άνοιξε στο 33’ ο Γενγκά με πλασέ, μετά από κεφαλιά του Ογκουνσότο στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 65’ με χτύπημα πέναλτι ο Ανιέτε πέτυχε το 2-0. Το πέναλτι κέρδισε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε ανατροπή του από τον Τσεμπερίδη. Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού σημείωσε ο Ογκουνσότο στο 68’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια και πάσα από τον Ανιέτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες η νέα διοίκηση των «ερυθρόλευκων» μετέφερε στους ποδοσφαιριστές ότι θα ανταμειφθούν με το παραπάνω εφόσον στο τέλος καταφέρουν να προβιβάσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στη Σούπερ Λιγκ. Όπως διέρρευσε, λοιπόν, οι διοικούντες έταξαν στους ποδοσφαιριστές πριμ ύψους 200 χιλιάδων ευρώ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Γόγολος, Κωστούλας, Πινδώνης, Μπολάτι (62’ Τσιάτσιος), Μπρέσκα, Γενγκά (57’ Ανιέτε), Σολάκης, Ογκουνσότο (80’ Καπετάνος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.: Κοτταράς, Κιάσσος, Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Καμαρά (56’ Λεοντίου), Διαμάντης (46’ Μανιάς), Μπάρκογλου, Καραμαλίκης, Φαρινόλα (74’ Τσιλιγγίρης).

 

Άρχισε η διάθεση

των εισιτηρίων

διαρκείας

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου προέβη από χθες στη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τους εναπομείναντες αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από σήμερα, Δευτέρα 28/1, από 10:00 – 14:00 και 18.00 – 21:00 (καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες) στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι ακόλουθες:

GOLD 250 € με δωρεάν στάθμευση στο εσωτερικό parking του σταδίου

SILVER 150 € με δωρεάν στάθμευση στο εσωτερικό parking του σταδίου

SPECIAL 100 € στην σκεπαστή κερκίδα (άνω & κάτω διάζωμα)

RED FANS 75 € στην Ανατολική κερκίδα και στο Νότιο πέταλο

RED BENEFIT 50 € για γυναίκες – παιδιά και ανέργους

Σημ. Για Α.Μ.Ε.Α. ισχύει έκπτωση 50%

Εναλλακτικοί τρόποι αγοράς: Τηλεφωνικά στο τηλ. 2421060350 με αντικαταβολή (δωρεάν παράδοση).

 

Δωρεάν είσοδος

στα Α.Μ.Ε.Α

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κάνει γνωστό πως από το επόμενο παιχνίδι έδρας με τον Πιερικό και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, η είσοδος για τα Α.Μ.Ε.Α. θα είναι ελεύθερη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δείχνοντας για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο ανακοινώνει ότι από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός, και μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, η είσοδος για τα Α.Μ.Ε.Α. θα είναι ελεύθερη».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το