Τοπικά

Χασισοφυτεία σε αυλή σπιτιού στο Φυτόκο

ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ

Χασισοφυτεία είχε δημιουργήσει στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού του ένας 53χρονος, στην περιοχή Φυτόκου. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου κατάφεραν να την εντοπίσουν και να εκριζώσουν συνολικά 21 δενδρύλλια, που βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη και κάποια έφταναν σε 1,5 μέτρο ύψος. Η χασισοφυτεία μάλιστα ήταν σε περιφραγμένο με τσιμεντόλιθα χώρο που είχε δημιουργηθεί με σκοπό να μη γίνεται αντιληπτή. Ο καλλιεργητής είχε κτίσει έναν τοίχο διαμορφώνοντας στην ουσία έναν ιδιαίτερο χώρο στην αυλή του για να συντηρεί τη χασισοφυτεία.

Η σύλληψή του έγινε νωρίς χθες το πρωί. Το μεσημέρι οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα υπηρεσίας και παραπέμφθηκε στον Ανακριτή για τα περαιτέρω.

Συγκεκριμένα συνελήφθη, χθες το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, 53χρονος ημεδαπός, για κατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο 53χρονος καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία στον αύλειο χώρο βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 21 συνολικά δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,28 εκατοστά έως 1,5 μέτρου. Επιπλέον, στο εσωτερικό της οικίας βρέθηκε ένα ακόμη δενδρύλλιο, αναρτημένο προς αποξήρανση.

Το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου διενεργεί την προανάκριση.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το