Photo Gallery, Αθλητισμός

Χάβι Γκραθία ο «εκλεκτός»

Ο 41χρονος Ισπανός προπονητής ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού Βόλου

Η ΠΑΕ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς

Ρεπορτάζ: ΕΥΘΥΜΗΣ Δ. ΧΟΥΤΑΣ

Ύστερα από αρκετές μέρες αναζήτησης στην αγορά της Ισπανίας, ο Φραντσίσκο Χάβι Γκραθία Κάρλος αποτελεί τον «εκλεκτό» της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου για τη θέση του προπονητή της ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός ανακοινώθηκε χθες επίσημα από την ΠΑΕ και σήμερα θα γίνει η παρουσίασή του. Με το σύνθημα ««κόκκινη μαγεία, πάθος διαρκείας», πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο «Valis», η παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου, της αγωνιστικής περιόδου 2011-12.

Το θέμα του προπονητή, το οποίο απασχολούσε έντονα τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, έκλεισε χθες με την πρόσληψη του Χάβι Γκραθία. Ο Ισπανός τεχνικός ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ και η παρουσία του θα γίνει σήμερα από τον πρόεδρο της ομάδας, Αχιλλέα Μπέο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει τα εξής:

«Σε συμφωνία με τον 41χρονο Ισπανό τεχνικό Χάβι Γκραθία ήρθε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου θα γίνει από τον Αχιλλέα Μπέο την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 6.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Valis» στην Αγριά».

Ο Χάβι Γκραθία ήρθε χθες το απόγευμα στο Βόλο, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Γιώργο Τόρη και σήμερα θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τους διοικούντες της ομάδας, αλλά και τους δημοσιογράφους.

Γεννήθηκε στην Παμπλόνα την 1η Μαΐου 1970 και μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν προπονητής στην Β’ ομάδα της Βιγιαρεάλ, η οποία φέτος τερμάτισε στην 17η της Secunda Division του ισπανικού πρωταθλήματος. Έχει εργαστεί, ως προπονητής, στην ομάδα Νέων της Βιγιαρεάλ, καθώς και στις Ποντεβρέδα και Κάντιθ.

Επίσης ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνισθεί στις Γέιδα, Βαγιαδολίδ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ και Κόρδοβα.

Ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» πιάνει αμέσως δουλειά και σε συνεργασία με τη διοίκηση θα σχεδιάσει το πλάνο της προετοιμασίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τις προσεχείς μέρες  αναμένεται η ΠΑΕ να ανακοινώσει και επίσημα το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας και το αθλητικό κέντρο στο εξωτερικό όπου θα «χτιστεί» ο Ολυμπιακός.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή της κάνει γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Κατσαβάκη: «Λύθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με τον Μάκη Κατσαβάκη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τον Μάκη Κατσαβάκη για την προσφορά του στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας και του εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, εξελίξεις αναμένονται άμεσα, καθώς η διοίκηση κινείται έτσι ώστε να κλείσουν γρήγορα οι υποθέσεις κάποιων παικτών που απασχολούν την ομάδα και οι «ερυθρόλευκοι» να ενισχυθούν στις θέσεις εκείνες όπου παρατηρούνται κενά.

Τα τελευταία ονόματα που ακούγονται ότι ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό είναι αυτά των Νίκολας Σαντιάγκο Φερνάντεζ της Φέρο Καρίλ (ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο Βιθέντε Μόνχε), Εντουάρντο Ντομίνγκεζ και Κάρλος Καστελόνε της Ολ Μπόις, ενώ στο προσκήνιο επανήλθε και ο Μπρούνο Φουρναρόλι της Σαμπντόρια, ο οποίος απασχόλησε τους «ερυθρόλευκους» τον περασμένο Ιανουάριο.

 

«Κόκκινη μαγεία,

πάθος διαρκείας»

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο «Valis» στην Αγριά, η παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Την παρουσίαση έκανε το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ, κ. Μάνος Κρατήρας και όπως είχε προαναγγείλει και ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Αχιλλέας Μπέος, υπήρξαν μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων.

Ο κ. Κρατήρας κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας τόνισε: «Το σλόγκαν μας φέτος είναι «κόκκινη μαγεία, πάθος διαρκείας». Φέτος, διανύουμε την καλύτερη και πιο… μαγική χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας. Επειδή κατά την προσωπική μου άποψη τα καλύτερα έρχονται, ζητάμε τη διάρκεια στο πάθος των φιλάθλων μας. Τους χρειαζόμαστε όλους στο γήπεδο για να ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου ακόμη πιο ψηλά. Για να έχουμε διάρκεια στην επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινά φέτος νωρίς τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ. Γι’ αυτό και εμείς ξεκινάμε από σήμερα τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ώστε να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να βρουν τη θέση τους στην κερκίδα και να στηρίξουν την ομάδα που τους κάνει υπερήφανους.

Φέτος φροντίσαμε, αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει και επιθυμώντας να μεταμορφώσουμε το Πανθεσσαλικό Στάδιο σε «καυτή» έδρα, να διαθέσουμε εισιτήρια διαρκείας με τιμές μειωμένες, έως και 50% σε σχέση με τις περσινές. Παράλληλα αυξήσαμε τα προνόμια που προσφέρουμε. Οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι: Τα Gold VIP με τιμή 1000 ευρώ, τα Silver VIP με τιμή 500 ευρώ, τα Special με τιμή 280 ευρώ, τα Red με 220 ευρώ και τα Fans με τιμή 150 ευρώ.

Τα νέα προνόμια και οι καινοτομίες είναι τα εξής: Γυναίκες και παιδιά αποκτούν εισιτήριο διαρκείας όλων των κατηγοριών με έκπτωση 50%. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αποκτήσουν Gold διαρκείας στην τιμή των 500 ευρώ, Silver με 250, Special με 140, Red με 110 και Fans με 75 ευρώ.

Όλοι οι κάτοχοι των Gold VIP θα μπορούν να απολαμβάνουν την ανακαινισμένη αίθουσα VIP με έξτρα facilities. Όλοι οι κάτοχοι των Gold VIP, αλλά και των Silver VIP από φέτος, θα έχουν δικαίωμα χρήσης του πάρκινγκ του Σταδίου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για μια ακόμη φορά δείχνοντας την κοινωνική της ευαισθησία δίνει τη δυνατότητα, στη δυστυχώς αυξανόμενη τάξη των ανέργων, να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας με έκπτωση 50% στα Special, Red και Fans.

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, όλων των κατηγοριών, θα εισέρχονται στο Στάδιο από διαφορετική είσοδο και δεν θα περιμένουν στην ουρά. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων Gold VIP, Silver VIP και Special θα έχουν τη δική τους, συγκεκριμένη θέση, που θα έχουν επιλέξει και θα αναγράφεται στην κάρτα τους. Όλες οι κάρτες διαρκείας θα είναι αυστηρά προσωπικές, ενώ εγκαθίσταται ηλεκτρονικό σύστημα για τον έλεγχο εισόδου και την ταυτοποίηση των καρτών.

Το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δημιουργεί ένα ετήσιο οδηγό αγοράς, το Red shopping guide, το οποίο σχεδιάζεται για να προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις και μοναδικές παροχές στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα αποσκοπεί στο να τονώσει την τοπική αγορά.

Τέλος, διατηρούμε τη δωρεάν είσοδο για τους μικρούς μας φιλάθλους, ηλικίας έως 6 ετών, καθώς και για τους φιλάθλους με βαριές κινητικές δυσκολίες.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκίνησε ήδη από χθες ενώ οι παλιοί κάτοχοι των VIP Gold και VIP Silver, έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν στην ανανέωση των εισιτηρίων τους, έως και τις 20 Ιουνίου.

Τα σημεία διάθεσης είναι: Τα νέα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, τα οποία βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τα παλιά γραφεία στην οδό Ιάσονος με Π. Μελά, τα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, ενώ οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν με online αίτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, να αποκτούν εισιτήρια διαρκείας.

Οι κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου συμπεριλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου στο ελληνικό πρωτάθλημα, τους αγώνες Κυπέλλου, τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας, αλλά και τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ.

Εύχομαι όλος ο κόσμος να πράξει το αυτονόητο, να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας και να συμβάλει, ώστε να κρατήσουμε ζωντανό αυτό το όνειρο που ζούμε».

Στη συνέχεια ο κ. Κρατήρας απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

Για το αν η διοίκηση ευελπιστεί πως θα υπάρξει φέτος αύξηση στη διάθεση των καρτών διαρκείας: «Η τάση πιστεύω πως θα είναι έντονα ανοδική φέτος, σε σχέση με πέρυσι. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως θα διατεθούν διπλάσια εισιτήρια διαρκείας και αναφέρομαι στη διάθεση των καρτών και όχι στα έσοδα, από τη στιγμή που οι τιμές είναι μειωμένες φέτος.

Ένα μεγάλο μέρος του φίλαθλου κόσμου αναγνωρίζει τη συστηματική δουλειά που γίνεται στην ομάδα, αλλά παράλληλα δημιουργούμε και μια νέα γενιά φιλάθλων, αν κρίνουμε από τα πολλά νεαρά παιδιά που έρχονται στο γήπεδο και υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για τη μπουτίκ της ομάδας και τη λειτουργία της: «Η μπουτίκ θα λειτουργήσει στο Πανθεσαλλικό Στάδιο, τις ημέρες των αγώνων, αλλά και καθημερινά κάποιες ώρες (θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση). Επίσης, υπάρχει σκέψη να ανοίξει και δεύτερο κατάστημα στο κέντρο της πόλης. Είναι κάτι που το εξετάζει η διοίκηση».

Τέλος, για τη νέα σύμβαση της ΠΑΕ για τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, τόνισε: «Είναι θέμα ημερών να υπογραφτεί η νέα σύμβαση, γιατί έχει επέλθει συμφωνία».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το