Photo Gallery, Τοπικά

Φωτιά σε κουζίνα μονοκατοικίας στο Βόλο

Φωτιά σε κουζίνα μονοκατοικίας εκδηλώθηκε χθες στις 12.30 το μεσημέρι στο Βόλο (φωτό αρχείου)

 

Φωτιά σε κουζίνα μονοκατοικίας εκδηλώθηκε χθες στις 12.30 το μεσημέρι, όταν από άγνωστη αιτία στη διάρκεια μαγειρέματος, ξέσπασε φωτιά σε μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Δ. Γεωργιάδου – Καποδιστρίου.

Εκείνη την ώρα, μέσα στο σπίτι βρίσκονταν η 78χρονη ιδιοκτήτρια, η οποία στην προσπάθειά της να σβήσει τη φωτιά στην κουζίνα της, έπεσε και υπέστη κάταγμα σε κάτω άκρο.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου με έξι άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά στο χώρο της κουζίνας και να τη σβήσουν, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε ορισμένες ηλεκτρικές συσκευές της κουζίνας.

Οι πυροσβέστες ειδοποίησαν επίσης το ΕΚΑΒ για την τραυματισμένη και λίγο αργότερα γινόταν με ασθενοφόρο η διακομιδή της στο Νοσοκομείο Βόλου.

Πυρκαγιά κοντά στο Γυμνάσιο Ν. Αγχιάλου

Πυρκαγιά σε έκταση με ξερά χόρτα που βρίσκεται πάνω από το Γυμνάσιο Ν. Αγχιάλου, ξέσπασε χθες στις 2.40 μ.μ., σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Στο σημείο έσπευσαν συνολικά εννέα πυροσβεστικά οχήματα με 19 άτομα προσωπικό, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχε και πεζοπόρο τμήμα.

Το απόγευμα η φωτιά είχε τεθεί υπό έλεγχο, έχοντας κάψει θάμνους και ξερά χόρτα σε έκταση δέκα περίπου στρεμμάτων.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το