Αθλητισμός

“Φρένο” στους οπαδούς της Νίκης από την αστυνομία

«Όχι» στη μετακίνηση οργανωμένων οπαδών είπε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τον αγώνα της Νίκης με την ΑΕΠ Ηρακλής στο Καυταντζόγλειο. Ίσως μπορέσουν να ταξιδέψουν οι φίλοι της βολιώτικης ομάδας, χωρίς όμως να φέρουν διακριτικά της Νίκης.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την ΠΑΕ Νίκη στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Εκεί τη βολιώτικη ομάδα εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής Πέτρος Τσιτσιμπής, ενώ επίσης παραβρέθηκε στέλεχος της ΑΕΠ Ηρακλής και αξιωματούχοι της αστυνομίας.

Η αλήθεια είναι ότι στη σύσκεψη η ΑΕΠ Ηρακλής εξέφρασε την προθυμία να δώσει εισιτήρια στη Νίκη. Κι αυτό γιατί στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου οι οπαδοί της είχαν δώσει το «παρών» στο «Παντελής Μαγουλάς» και ως ένδειξη καλής θέλησης οι άνθρωποι του «Γηραιού» ήθελαν να το ανταποδώσουν στο ματς του δεύτερου γύρου.

Ωστόσο η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε αρνητική σ’ αυτό το ενδεχόμενο. Όπως υποστήριξαν οι εκπρόσωποί της, την ίδια ώρα θα διεξάγεται ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ατρόμητος στην Τούμπα για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να συναντηθούν οπαδοί του «δικεφάλου του βορρά» και του «γηραιού».

Άλλωστε είναι νωπές οι μνήμες από το ματς της προηγούμενης Κυριακής, όταν στο ντέρμπι Απόλλωνα-ΑΕΠ Ηρακλής στο γήπεδο Καλαμαριάς ξέσπασαν εκτεταμένα επεισόδια με τους «θερμοκέφαλους» να προκαλούν πολλές ζημιές. Επιπλέον στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Ν. Ιωνία θυμίζουμε ότι είχε γίνει ανταλλαγή αντικειμένων ανάμεσα σε μερίδα οπαδών των δύο ομάδων, γεγονός που προκάλεσε τη μετέπειτα συμπλοκή των φιλάθλων της Νίκης με τα ΜΑΤ και τη ρίψη δακρυγόνων.

Επίσης η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης φοβάται την αντίδραση των φιλάθλων της ΑΕΠ Ηρακλής, σε περίπτωση που χάσει η ομάδα τους την Κυριακή, καθώς η κατάσταση στον σύλλογο της συμπρωτεύουσας δεν είναι και η καλύτερη. Η άρνηση της αστυνομίας βάζει φρένο στη μετακίνηση των φίλων της Νίκης, οι οποίοι σχεδίαζαν μεγάλη εκδρομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζήτηση ήταν τόσο αυξημένη, ώστε ήδη είχαν κλειστεί τρία λεωφορεία και σίγουρα τις επόμενες ημέρες οι δηλώσεις συμμετοχής θα ήταν πολύ περισσότερες.

Βλέποντας τη μεγάλη θέληση των φιλάθλων της Νίκης να δώσουν το «παρών», ο Πέτρος Τσιτσιμπής πρότεινε να αγοράσει η ΠΑΕ τουλάχιστον 150 εισιτήρια καταβάλλοντας άμεσα το αντίτιμο και να υπάρχει ειδική θύρα και ξεχωριστό εκδοτήριο για όσους ήθελαν να πάνε στο Καυταντζόγλειο. Η πρότασή του, όμως, δεν έγινε αποδεκτή από την αστυνομία.

Δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο οι φίλοι της Νίκης να μεταβούν στη συμπρωτεύουσα χωρίς διακριτικά και να παρακολουθήσουν κανονικά το παιχνίδι. Ωστόσο από την πλευρά της αστυνομίας επισημάνθηκε ότι θα εμποδιστεί η είσοδος φιλάθλων στην πόλη, οι οποίοι θα φέρουν διακριτικά της Νίκης. Πάντως καλό θα ήταν να περιμένουμε και τις επόμενες ημέρες, μήπως αλλάξει η κατάσταση, αν και η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα, φέρεται αμετακίνητη στη θέση της.

Ανακοινώσεις των

οργανωμένων οπαδών

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι οπαδοί χθες το πρωί εξέδωσαν ανακοινώσεις όπου μεταξύ άλλων απηύθυναν κάλεσμα για εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο από σήμερα ενδέχεται να αναθεωρήσουν τη στάση τους μετά το «όχι» της Αστυνομίας. Πάντως οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν χθες αναφέρουν τα εξής:

Το Blue Club: «Αδέρφια Νικιώτες.συνδεσμίτες και φίλαθλοι. Για όλους εμάς που κρατήσαμε το λάβαρο της Νίκης ψηλά, σε όλα αυτά τα χρόνια της απαξίωσης και της αβεβαιότητας, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να ζήσουμε ένδοξες στιγμές. Η ομάδα μας πλέον βαδίζει σε άλλα μονοπάτια, που είναι φωτεινά, γεμάτα όνειρα και φιλοδοξίες. Πλέον όλοι μαζί σε μία ισχυρή συσπείρωση του λαού μας θα πορευτούμε σε δρόμους αντάξιους της ιστορίας και του περήφανου λαού μας.

Η καρδιά μας την Κυριακή μας οδηγεί στο Καυτατζόγλειο για τον υπέρ πάντων αγώνα με την ΑΕΠ Ηρακλής. Συμμετοχές στα γραφεία του Βlue Club «Π. Ντοκούζης» ,καθώς και στα μέλη του Δ.Σ του συνδέσμου «Θύρα 3» -Volos Club ως το βράδυ της Πέμπτης.

Όσο για εσάς παλικάρια μας της ομάδας μπάσκετ, ασχέτως με το εάν θα αλλάξουμε κατηγορία ή όχι, είστε από καιρό πρωταθλητές στις καρδιές μας. Νικάρα στα δύσκολα. Τα εύκολα δεν τα ζήσαμε ποτέ. Μια πόλη, μια αγάπη, μια ομάδα».

Η Θύρα 3 Volos Club: «Η Θύρα 3 Volos Club θέλει να συγχαρεί την ομάδα μπάσκετ και τα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την φετινή τους πορεία. Απέδειξαν πως με την ψυχή και το πείσμα μπορείς να καταφέρεις πολλά εναντίων των προβλέψεων και όλων αυτών που δεν ήθελαν την Νίκη να παίρνει δύο κατηγορίες μέσα σε δύο χρονιές. Είμαστε περήφανοι για εσάς.

Τέλος καλούμε όλο το κόσμο της Μαγνησίας στη μεγάλη απόβαση που ετοιμάζουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο διπλό που θα μας δώσει την πολυπόθητη άνοδο. Πληροφορίες στα μέλη του συνδέσμου μας. Νίκη θρησκεία Μαγνησία»

Οι Blue Angels: «Ο σύνδεσμος οπαδών της Νίκης Βόλου Blue Angels διοργανώνει εκστρατεία για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΠ Ηρακλής. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία μας, Αβέρωφ 10, καθημερινά ως το Σάββατο από τις 18.00 έως τις 22.00. Δεν νοείται Νίκη χωρίς εμάς».

Το νέο Δ.Σ. του

Ομίλου Φιλάθλων

Νέα διοίκηση προέκυψε στον Όμιλο Φιλάθλων μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν πρόσφατα. Το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Φιλάθλων έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αθανασίου Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος Α’: Τσουκαλάς Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος Β’: Εμμανουήλ Ευάγγελος, Γενικός Γραμματέας: Καπουράνης Κωνσταντίνος, Δημοσίων σχέσεων: Κουκουτής Απόστολος, Ταμίας: Κωνσταντίνου Πιερής, Έφορος Υλικού: Τσιόλκας Δημήτριος, Έφορος εκδρομών: Κατσικογιάννης Ιωάννης, Γραφείο Τύπου: Μάμμαλης Κωνσταντίνος, Αναπληρωματικά μέλη: Ποντίκας Μιχάλης, Σαμαράς Απόστολος.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το