Αθλητισμός

Φιλικό με Τύρναβο σήμερα η Νίκη

Το έκτο της φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα η Νίκη, η οποία στις 18.00 αντιμετωπίζει τον Τύρναβο εκτός έδρας, με σκοπό να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του ο Περικλής Αμανατίδης. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα των εκλογών στη Football League για τον Ανδρέα Πάτση, ο οποίος υποστηρίζει ότι έθεσε υποψηφιότητα για να είναι συνεπής στα λόγια και στα έργα του.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Φιλικό υπ’ αριθμόν έξι είναι αυτό που δίνει σήμερα η Νίκη. Στις 6 το απόγευμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Τύρναβο, με τον Περικλή Αμανατίδη να έχει την ευκαιρία να δει για μια ακόμη φορά την ομάδα του σε δράση.

Ασφαλώς ιδιαίτερη σημασία έχει και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα τελευταία αποκτήματα της Νίκης. Οι Βίκτορας Γιάκομπ και Ιβάν Τάσιτς θεωρούνται από τα μεγάλα ονόματα που ήρθαν φέτος στη Ν. Ιωνία και μέχρι τώρα δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν, αφού το φιλικό με τον Ηρακλή την περασμένη Κυριακή ματαιώθηκε. Είναι λογικό, λοιπόν, η τεχνική ηγεσία να θέλει να τους δει αγωνιζόμενους για να βγάλει τα συμπεράσματά της. Αυτό φυσικά ισχύει επίσης για τους Νίκο Πουρτουλίδη και Χρήστο Μπαταβάνη, αλλά και για όλους τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους ο 42χρονος τεχνικός θέλει να τσεκάρει σε συνθήκες αγώνα.

Στη σημερινή αναμέτρηση δεν θα λάβουν μέρος οι Ντάνιελ Ουέλιγκτον και Μπόζινταρ Τάντις λόγω τραυματισμού. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μανώλη Σκούφαλη και του Θεόδωρου Παπαδόπουλου. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν συμμετείχε στα ματς με Βύζαντα Μεγάρων και Ρήγα Φεραίο, ενώ ο δεύτερος είναι στρατευμένος και δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει να πάρει άδεια από τη μονάδα του. Αντίθετα ο Βασίλης Καρατζάς δείχνει να έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που είχε υποστεί και να αναμένεται να παίξει κανονικά, όπως και ο Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό του Βελεστίνου.

Στη διάθεση του προπονητικού βρίσκονται οι: Ηλίας Βούρας, Τάσος Καρακούτσης, Χρήστος Μπαταβάνης, Ηρακλής Ρόππας, Σωτήρης Χάμος, Κώστας Φλίγκος, Βασίλης Καρατζάς, Άγγελος Βέρτζος, Στέργιος Ψιάνος, Ανδρέας Μκρτσιαν, Γιώργος Λαζαρίδης, Παντελής Ριζογιάννης, Χρήστος Μήτσης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Χολέβας, Μανώλης Σκούφαλης, Αλέξανδρος Σούφλας, Τάσος Κυριάκος, Δημήτρης Σαμαράς, Νίκος Πουρτουλίδης, Βίκτορας Γιάκομπ, Ιβάν Τάσιτς, Άγγελος Αργύρης, Αδάμ Τζανετόπουλος, Απόστολος Κεφαλάς και Κώστας Γεωργατζής.

 

Αναμενόμενο

το αποτέλεσμα

Στο μεταξύ αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα στις αρχαιρεσίες της Football League/Football League 2. Ο Σπύρος Καλογιάννης δικαιολόγησε απόλυτα τον τίτλο του μεγάλου φαβορί και επανεξελέγη θριαμβευτικά στην προεδρία της Ένωσης κερδίζοντας τον έτερο υποψήφιο Ανδρέα Πάτση.

Ίσως αυτό που ξενίζει κάπως είναι μεγάλη διαφορά με την οποία ο κ. Καλογιάννης κέρδισε τη διαδικασία, αφού τον ψήφισαν σχεδόν όλοι λαμβάνοντας 20 ψήφους έναντι ενός του κ. Πάτση. Ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της Νίκης δεν στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα, καθώς όπως υποστηρίζει γνώριζε εκ των προτέρων τι θα συμβεί.

«Το τελικό αποτέλεσμα δεν με εξέπληξε καθόλου. Από το βράδυ της Δευτέρας ήξερα τι θα γίνει στις εκλογές. Θα μπορούσα κάλλιστα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου, αλλά δεν το έκανα, γιατί ήθελα να είμαι εντάξει με τον εαυτό του. Αν το έπραττα θα πήγαινα κόντρα στα πιστεύω μου. Πρεσβεύω κάτι διαφορετικό στο χώρο του ποδοσφαίρου και επέμεινα μέχρι τέλους στην υποψηφιότητά μου γιατί θέλω να είμαι συνεπής στα λόγια και στα έργα μου» δήλωσε στη «Θ» ο πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ και συμπλήρωσε:

«Δεν θέλησα να κάνω καμία συναλλαγή, ούτε μπήκα στη διαδικασία της συνεννόησης. Κατέβηκα στις εκλογές για να υποστηρίξω όσα πιστεύω, τα οποία θα συνεχίσω φυσικά να στηρίζω. Θα συνεχίσω να δίνω τη «μάχη» για να έρθει στο ποδόσφαιρο κάτι διαφορετικό και ευελπιστώ στο μέλλον να έχω μαζί μου κι άλλους συμπαραστάτες».

 

Μέχρι τις 10/9 τα εισιτήρια διαρκείας

Μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι φίλαθλοι της Νίκης να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2012-2013 στη Football League. Η ΠΑΕ Νίκη αποφάσισε να δώσει μια μικρή παράταση στην περίοδο διάθεσης των διαρκείας λόγω και της μετάθεσης της ημερομηνίας έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Σημειώνεται ότι τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.00-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και οι θύρες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

 

Σήμερα η Γ.Σ.

του Blue Club

Σήμερα Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Η συνέλευση θα διεξαχθεί στα γραφεία του συνδέσμου στην οδό Μαιάνδρου 14 με ώρα έναρξης τις 7.30 μ.μ. Η κρισιμότητα της συνέλευσης απαιτεί την παρουσία όλων, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη του συνδέσμου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το