Photo Gallery, Αθλητισμός

Φιλικό με Βατανιακό η Νίκη

 

Ένα ακόμη τεστ προετοιμασίας θα δώσει την Κυριακή η Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Βατανιακό Κατερίνης, ομάδα που λογικά θα βρουν στο δρόμο τους και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα χθες έγινε γνωστό ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 20 Νοεμβρίου με την ομάδα του Βόλου να τοποθετείται στον βόρειο όμιλο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Την ευκαιρία να διαπιστώσει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του αυτή την εποχή θα έχει ο τεχνικός της Νίκης Αλέξης Αλεξίου. Και αυτό γιατί οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή εκτός έδρας τον Βατανιακό Κατερίνης.

Στο μεταξύ, οι ελπίδες της Νίκης για άνοδο στη Β’ Εθνική ουσιαστικά εξανεμίστηκαν από τη στιγμή που ο Φωκικός έγινε ΠΑΕ. Έτσι οι «κυανόλευκοι» άρχισαν να συνηθίζουν στην ιδέα ότι θα παραμείνουν στη Γ’ Εθνική, κάτι που δεν τους στεναχωρεί τόσο από τη στιγμή που πολλοί είναι εκείνοι μέσα από τις τάξεις του συλλόγου που υποστηρίζουν ότι η άνοδος είναι καλύτερα να έρθει με σταθερά βήματα και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα «χαρτιά».

Από κει και πέρα η Γ’ Εθνική ή Football League 2, όπως ονομάζεται επίσημα, έγινε γνωστό πως θα αρχίσει στις 20 Νοέμβριου, ενώ οι 22 ή 23 ομάδες (εκκρεμεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό του Αετού Σκύδρας) θα χωριστούν σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

Έπειτα από συζητήσεις που έγιναν, το προεδρείο της Ένωσης Football League-Football League 2 αποφάσισε να διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος την επόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ενώ την Κυριακή στις 20 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της πρεμιέρας.

O βόρειος όμιλος θα αποτελείται από 11 ή 12 ομάδες. Οι σίγουρες είναι οι: Νίκη, Δόξα Κρανούλας, Βατανιακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, Εθνικός Γαζώρου, Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών, Τηλυκράτης Λευκάδας, Μέγας Αλέξανδρος και Τύρναβος, ενώ η συμμετοχή του Αετού Σκύδρας θα εξαρτηθεί από το αν θα αθωωθεί και αυτός από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια. Θυμίζουμε ότι αρχικά έχει τιμωρηθεί με υποβιβασμό στη Δ’ Εθνική.

Όσον αφορά τις 11 ομάδες του νοτίου ομίλου θα είναι οι κάτωθι: Α.Ο. Χανίων, Απόλλων Σμύρνης, Ηλυσιακός, Αστέρας Μαγούλας, Προοδευτική, Α.Ο. Γλυφάδας, Ρούβας, Καλαμάτα, ΠΑΟ Ρουφ, Πανηλειακός και Ζάκυνθος.

 

Οι προετοιμασίες

για την εκδήλωση

Στη Νίκη συνεχίζουν τις προετοιμασίες για την εκδήλωση της ερχόμενης Δευτέρας στο ξενοδοχείο Volos Palace όπου θα παρουσιαστούν επίσημα οι στολές της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Θυμίζουμε ότι οι δύο βασικές είναι χρώματος μπλε και μπλε-άσπρο (ριγωτή), ενώ θα υπάρχει και μία τρίτη χρώματος πορτοκαλί.

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ καλούν όλους τους φιλάθλους της Νίκης να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση στην οποία θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις.

 

Κάλεσμα του

τμήματος μπάσκετ

Η Ερασιτεχνική Νίκη εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον κυριακάτικο αγώνα μπάσκετ των «κυανολεύκων» κόντρα στον Δούκα. Το κείμενο έχει ως εξής:

«Από φέτος η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου επέστρεψε στην Β’ Εθνική κατηγορία μετά από 14 χρόνια απουσίας. Κάθε αγώνας στο γήπεδό μας είναι γιορτή και πλημμυρίζει από χαρούμενες φωνές μικρών και μεγάλων.

Στο δύσκολο αλλά και συνάμα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει παραδοσιακά δυνατές και ιστορικές ομάδες. Οι παίκτες της ομάδας μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και αποτελούν υπόδειγμα για τη νεολαία της πόλης να ασχοληθεί με το άθλημα που μας έχει δώσει τόσες χαρές.

Στην προσπάθεια για μια αξιοπρεπή παρουσία στην κατηγορία, ο σύλλογος βασίζεται αποκλειστικά στην κινητήρια δύναμη της ομάδας, που δεν είναι άλλη από τον υπέροχο κόσμο της. Και αυτό διότι η Πολιτεία έχει γυρίσει την πλάτη στα αθλητικά σωματεία και δεν υπάρχει από πλευράς της καμία βοήθεια στο πολυέξοδο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Καλούμε λοιπόν το φίλαθλο κοινό του Βόλου σε μία ακόμη γιορτή, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, στον δύσκολο αγώνα με τον Δούκα. Η μέχρι τώρα παρουσία των φιλάθλων στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια είναι συγκινητική. Η ομάδα τους έχει μεγάλη ανάγκη για την ηθική και οικονομική στήριξη που προσφέρουν αγοράζοντας ένα εισιτήριο.

Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τους οργανωμένους και μη φιλάθλους για τη μεγάλη τους συμμετοχή και την πολύτιμη συνεισφορά τους».

 

Ανακοίνωση των Blue Angels

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Νίκης «Blue Angels» εξέδωσε ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Είναι γεγονός ότι ζούμε μια δύσκολη κατάσταση σαν χώρα και σαν λαός και όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας μόνο ανεπηρέαστους δεν μας αφήνουν. Έχουμε όμως τη Νικάρα μας να μας κρατάει ζωντανούς και γι’ αυτό και εμείς θα κάνουμε τα πάντα να την κρατήσουμε ζωντανή και δυνατή. Για να το κάνουμε αυτό όμως πρέπει να στηρίξουμε τα πάντα σε ότι αφορά τη Νίκη Βόλου. Από την ΠΑΕ, την Ερασιτεχνική, το ραδιόφωνο και ότι αφορά τη Νίκη Βόλου.

Ο σύνδεσμος μας εδώ και κάποιες μέρες έχει στη διάθεση του διαρκείας της ΠΑΕ, έτοιμα προς χρήση χωρίς αίτηση. Αν και βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς εμείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και στα δύσκολα. Όλοι διαρκείας λοιπόν, για την ομάδα της καρδιάς μας. Επίσης καλούμε όλο τον κόσμο και τα μέλη μας την Κυριακή στο κλειστό για να στηρίξουμε την ομάδα μπάσκετ που φέτος κάνει μια τεράστια προσπάθεια και τη Δευτέρα στο «Volos Palace» στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το