Photo Gallery, Αθλητισμός

Φιλική ήττα για Ρήγα, αποκτήθηκε ο Β. Κόκκας

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος ηττήθηκε από τη Λαμία με 1-0. Οι «κυανόλευκοι» στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία ομάδα που θεωρείται φαβορί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και το αποτέλεσμα τους αδικεί, αφού ειδικά στο α’ ημίχρονο ήταν σαφώς ανώτεροι. Την πρώτη του εμφάνιση με τον Ρήγα έκανε και ο μεσοαμυντικός Βαλάντης Κόκκας, που αποτελεί το τελευταίο χρονικά απόκτημα της ομάδας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Καλή εμφάνιση έκανε ο Ρήγας Φεραίος απέναντι στη Λαμία και η ήττα με 1-0 μάλλον δεν πείραξε κανέναν στο Βελεστίνο μια και ούτως ή άλλως επρόκειτο για τεστ προετοιμασίας. Οι «κυανόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε ένα συγκρότημα που θεωρείται εκ των φαβορί για τον τίτλο στη Δ’ Εθνική και τα πήγαν αρκετά καλά.

Ειδικά στο α’ μέρος ο Ρήγα κυριάρχησε και ήταν αυτός που δικαιούταν ένα γκολ. Στο 10’ είχε την πρώτη του καλή στιγμή όταν από κάθετη πάση του Πάσχου ο Τσουκάλης δεν πρόλαβε να κοντρολάρει, με τον τερματοφύλακα Κοντογιώργο να βγαίνει και να αποσοβεί τον κίνδυνο. Στο 25’ ο Χατζής εκτέλεσε φάουλ, ο γκολκήπερ της Λαμίας έχασε τη μπάλα, αλλά οι αμυνόμενοι κατάφεραν να την απομακρύνουν προ του Μιχολίτση. Δέκα λεπτά αργότερα ο Χατζής πάσαρε στον Σπαθή και εκείνος επιχείρησε το σουτ, αναγκάζοντας τον Κοντογιώργο σε θεαματική απόκρουση, ενώ στο 41’ ο Γουτούλης σέντραρε και ο Τσουκάλης πήρε την κεφαλιά για να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Στην επανάληψη η Λαμία ισορρόπησε και φαινόταν πως όποια ομάδα πετύχαινε γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Μιχολίτση στο 50’, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Κοντογιώργος, ενώ οι Λαμιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 60’ όταν το πλασέ του Καλύβα έδιωξε σε κόρνερ ο Σφυρής.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ στο 75’ όταν ο Σπυριδάκης έμεινε αφύλακτος στη μικρή περιοχή του Ρήγα και σκόραρε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Καββαδία. Το 0-1 έμεινε ως το τέλος, αφού στο 81’ το σουτ του Χατζή κατέληξε άουτ.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος (46’ Σφυρής), Γουτούλης, Σπαθής, Γούτσιος, Βουραζέρης (46’ Β. Κόκκας), Σ. Μπακάλης, Ρηγίνος (80’ Ρέβης), Πάσχος (23’ λ.τ. Μπίκας), Τσουκάλης, Μιχολίτσης.

ΛΑΜΙΑ: Κοντογιώργος (60’ Καρανάσιος), Μαντούρας (60’ Μπέθας), Τσιλίκας (60’ Καββαδίας), Παϊζάνος, Τσαμαδιάς (46’ Σπυριδάκης), Γκούρλιας (46’ Πάνου), Καλύβας, Κατσαδούρος (60’ Παπαμίχος), Διμεσπίρα (46’ Τσίτουρας), Στεργίου, Στυλιανός. 

Εγγραφές στην Ακαδημία

του συλλόγου

Ο Ρήγας Φεραίος, απευθύνει κάλεσμα, προς όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια ηλικιών από 7 μέχρι 13 , να ενταχθούν στην ποδοσφαιρική «οικογένειά» του. 

Προπονητές-γυμναστές στην Ακαδημία του συλλόγου είναι οι Δημήτριος Ρηγίνος και Γεώργιος Χατζής, υπό την επίβλεψη του προπονητή της πρώτης ομάδας Λάκη Μπακάλη. Υπεύθυνοι ακαδημιών ορίστηκαν οι Μαυροκέφαλος Ιωάννης (αντιπρόεδρος) τηλ. 6979773419 και Καρτσώνας Γεώργιος τηλ.2425022606. Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τις 25-9-2012 στα γραφεία του συλλόγου, καθημερινά από τις 3 μ.μ. μέχρι 5 μ.μ.».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το