Photo Gallery, Πολιτισμός

Φεστιβάλ Θέατρου Δρόμου από το Δήμο Αλμυρού

Εκδηλώσεις τον Αύγουστο στην κεντρική πλατεία

 

Με κεντρικό σύνθημα «Όλη η πόλη, όλη μέρα, μια πλατεία», ο Δήμος Αλμυρού και ο Πολιτιστικός Οργανισμός διοργανώνουν για φέτος το καλοκαίρι το «1o Πολιτιστικό Φεστιβάλ Θέατρου Δρόμου, στις 19 Αυγούστου, όπου καλούνται να λάβουν μέρος όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου.

Το Θέατρο Δρόμου χαρακτηρίζεται από πλουραλισμό, πολυμορφία, έχει ποικίλες αφετηρίες, στοχεύοντας πάντα στο δημόσιο χώρο. Επιτυγχάνει την παρέμβαση και μεταμόρφωση του χώρου της πόλης σε χώρο δράσης και καλλιτεχνικής έκφρασης.

Το πεδίο δράσης του Θεάτρου Δρόμου Αλμυρού θα εκτείνεται σε όλο το χώρο της κεντρικής πλατείας, ενώ το ημερολόγιό του θα περιλαμβάνει κουκλοθέατρο, παιδική παράσταση, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και μουσικές εκδηλώσεις.

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος με το δικό τους περίπτερο σε αυτό το καλοκαιρινό πολιτιστικό δρώμενο του Δήμου μας, παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Δήμου και στα τηλέφωνα 2422350204 και 50214  προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το