Photo Gallery, Τοπικά

Υπό έλεγχο η φωτιά στα Καλά Νερά

 

Μεγάλη φωτιά τη νύχτα στα Καλά Νερά

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στην περιοχή Αργυρέικα, πάνω από τα Καλά Νερά και η Πυροσβεστική έδινε αγώνα για να την περιορίσει, καθώς οι δυνατοί άνεμοι που φυσούσαν, μπορούσαν να κάνουν την κατάσταση ανεξέλεγκτη.

Επί τόπου βρίσκονταν ισχυρές δυνάμεις πυροσβεστών και έσπευδαν εθελοντές, ενώ στην περιοχή πήγε και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου Χαρ. Τσαμπάζης.

Όπως ανέφερε, το μέτωπο της φωτιάς, που εκτίνεται σε μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου, ξέσπασε πάνω από τον επαρχιακό δρόμο του κάτω κλάδου Πηλίου, απέναντι περίπου από το κτίριο του Τσιτσιλιάνειου νοσοκομείου και κινήθηκε προς της περιοχή του οικισμού Ογλά όπου υπάρχουν πολλά ελαιόδενδρα και ορισμένες καλύβες.

Στο μεταξύ, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν από χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή, είχαν ως αποτέλεσμα να ρίξουν τα κλαδιά μιας λεύκας στα καλώδια της ΔΕΗ στη θέση «λωτός» στα Άνω Λεχώνια (νοτίως της διασταύρωσης της ΕΑΣ Πηλίου) και να προκαλέσουν από τις 9.37 μ.μ. διακοπή ηλεκτροδότησης στην ευρύτερη περιοχή.

Για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης επιχειρούσαν συνεργεία της ΔΕΗ και εργολάβου.

Επίσης έπεσε δέντρο στο κέντρο του Βόλου και προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το