Αθλητισμός

Υποσχέσεις για πληρωμές στη Νίκη

Την υπόσχεση ότι θα πληρωθούν πήραν χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης από τον Δημήτρη Ιωαννίδη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι θα ασχολείται με θέματα της βολιώτικης ομάδας γιατί δεν ενδιαφέρεται κανείς άλλος, αλλά δεν πρόκειται να συνεχίσει στα διοικητικά αν δεν έχει βοήθεια από τοπικούς παράγοντες. Έναντι των οφειλομένων εισέπραξε χθες ο Γιώργος Μπουτογιάννης και ο αυριανός αγώνας με τον Οδυσσέα Αναγέννησης ορίστηκε κανονικά από τη διοργανώτρια αρχή.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Τους ποδοσφαιριστές της Νίκης επισκέφθηκε χθες ο Δημήτρης Ιωαννίδης. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στους παίκτες λίγο πριν την προπόνηση. Τους ευχαρίστησε για την κατανόηση που δείχνουν και υποσχέθηκε ότι μέχρι αύριο θα έρθουν κάποια χρήματα, τα οποία διατεθούν αποκλειστικά για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από τη μεριά τους οι ποδοσφαιριστές άκουσαν με ικανοποίηση τα όσα είπε ο κ. Ιωαννίδης, αλλά περιμένουν τα λόγια αυτά να γίνουν πράξεις.

Με τα δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή μόνο ο Δημήτρης Ιωαννίδης δείχνει ενδιαφέρον για τη Νίκη. Μάλιστα ο ίδιος φιλοξενήθηκε στον «Blue Star Fm», όπου επανέλαβε ότι είναι μόνος: «Έκανα κρούση σε αρκετούς παράγοντες του Βόλου, αλλά δεν έλαβα απάντηση. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Θα μείνω στα διοικητικό μόνο εφόσον βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν. Αν στηριχθεί η Νίκη θα βγει κατηγορία, αλλά δυστυχώς κανείς δεν ενδιαφέρεται. Οι μετοχές είναι εδώ. Ας μπει ένας έντιμος άνθρωπος μπροστά και εγώ θα βοηθήσω. Τι πιο έντιμο από αυτό; Γιατί όμως οι άνθρωποι που πλαισίωσαν τον κ. Δαλούκα δεν ενδιαφέρονται; Όλοι είναι λόγια και επί της ουσίας τίποτα» δήλωσε αρχικά ο πρώην προέδρος της ΠΑΕ, ο οποίος κατόπιν μίλησε για τα εξής θέματα:

Για το λογιστήριο της ΠΑΕ: «Στο Βόλο βρίσκεται ο Σίμος Λάζαρης και ήρθε από τον κ. Βαλαχή και εμένα για να ελέγξει το τι γινόταν αυτό το διάστημα στα οικονομικά της ΠΑΕ. Ο κ. Δαλούκας είπε ότι δεν υπήρχε λογιστήριο στην ΠΑΕ, αλλά όλοι ξέρουν ότι λογιστής ήταν ο Πιερής Κωνσταντίνου. Ο κ. Δαλούκας με διαβεβαίωσε ότι θα μου δώσει τα λογιστικά βιβλία, αλλά από την περασμένη Πέμπτη μέχρι τώρα δεν έχω παραλάβει τίποτα».

Για τις προσφυγές: «Τακτοποιήθηκε από μέρους μου προσωρινά το θέμα με τον Μπουτογιάννη, στον οποίο η ΠΑΕ οφείλει τα περισσότερα χρήματα. Με τους υπόλοιπους μίλησα και μου είπαν ότι θα κάνουν υπομονή μερικές ημέρες. Έτσι πετύχαμε να οριστεί ο αγώνας της Τετάρτης, διαφορετικά θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα».

Για τα χρέη: «Τα ποσά δεν είναι όσα συναντήσαμε πριν τρία χρόνια με τον κ. Γιδόπουλο. Είναι χρήματα που μπορούν να βρεθούν είτε από διαφήμιση είτε από επιχορήγηση. Τι τους εμποδίζει λοιπόν να έρθουν να βοηθήσουν;».

Για την παραμονή του στην ΠΑΕ: «Ως Ιωαννίδης υποσχέθηκα ότι θα ασχοληθώ με τη Νίκη αυτή την εβδομάδα και θα το τηρήσω. Από την επόμενη εβδομάδα, όμως, δεν ξέρω τι θα γίνει. Αν δεν δω καμιά βοήθεια, δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο».

 

Τα αγωνιστικά

Όσον αφορά τα αγωνιστικά σίγουρα απών από τον αυριανό αγώνα θα είναι ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο υψηλόσωμος αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες (είχε ήδη δεχθεί κάποιες κάρτες όταν έπαιζε στην ΑΕ Ποντίων) και θα εκτίσει την ποινή του ενάντια στον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Την ομάδα θα κοουτσάρει αύριο ο Κώστας Γρηγοριάδης, ο οποίος μάλιστα σήμερα στις 13.00 στην αίθουσα Τύπου στο «Παντελής Μαγουλάς» θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και θα μιλήσει για το ματς με τον Οδυσσέα αλλά και γενικότερα για την κατάσταση στη βολιώτικη ομάδα.

Τέλος χθες ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των διαιτητών των αγώνων της 14ης ημέρας στη Football League 2. Το ματς της Νίκης θα διαιτητεύσει ο κ. Σχίζας από την Αθήνα, με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργακόπουλο, Δεληθοδωρή του ίδιου συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι κ. Γκρατσάνης (Τρικάλων), ενώ χρέη παρατηρητή θα εκτελέσει ο κ. Κοντονίκας από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

 

Ήττα της Νίκης στο βόλεϊ

Συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο κράτησε τρεις ώρες, διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Λαμίας για την Α’ κατηγορία βόλεϊ γυναικών Κεντρικής Ελλάδας, όπου η Νίκη λύγισε με 3-2 σετ από τη Φθία. Πάντως οι «κυανόλευκες» έχουν πολλά παράπονα από τον Α’ διαιτητή της συνάντησης, ο οποίος έπαιξε έδρα σε κρίσιμα σημεία της συνάντησης. Πάντως έγινε ένας αγώνας διαφήμιση για το βόλεϊ και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Τέλος, οι άνθρωποι της Νίκης ευχαριστούν τους παράγοντες της Φθίας για τη φιλοξενία.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Αργώ έχασε 3-0 σετ εντός έδρας από τον ΣΠΑ Καρδίτσας.

 

Η βαθμολογία

(2η αγωνιστική)

1. Φθία Λαμίας 6-2 5

2. Νίκη Β. 5-4 4

3. ΣΠΑ Καρδίτσας 3-3 3

4. Αργώ 1-6 0

Κάλεσμα του τμήματος

στίβου της Νίκης

Το τμήμα στίβου της  Νίκης καλεί τους γονείς, τους αθλητές και τις αθλήτριες του  τμήματος, όπως και επίσης και τους προπονητές και τους αθλητές και τις αθλήτριες  του συλλόγου να παραβρεθούν την Κυριακή 1 Απρίλιου και ώρα 12.00 στην κλειστή αίθουσα στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου, ώστε να παρακολουθήσουν το σεμινάριο πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το