Αθλητισμός

Υπηρεσιακός τεχνικός ο Διγκόζης

Ενώ ο Βακουφτσής ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του με τη Νίκη

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο Άγγελος Διγκόζης, όπως ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Νίκη, ο οποίος θα προπονεί την ομάδα τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. Αντίθετα τάσεις φυγής έχει ο Γιώργος Βακουφτσής, ο οποίος ζήτησε να λύσει τη συνεργασία του με το βολιώτικο συγκρότημα. Άγνωστο παραμένει αν θα παρουσιαστεί στη Γενική Συνέλευση ο Στράτος Γιδόπουλος.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Στη λύση του Άγγελου Διγκόζη στρέφεται η ΠΑΕ Νίκη για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην τεχνική ηγεσία. Όπως είναι γνωστό ο Πέδρο Πασκούλι βρίσκεται στην Ιταλία και θα γυρίσει στην Ελλάδα μόνο εφόσον ο Στράτος Γιδόπουλος παραμείνει στα διοικητικά.

Ωστόσο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ δεν μπορεί να περιμένει τι θα γίνει μέχρι τότε και χθες αποφάσισε να αναθέσει στον Διγκόζη το ρόλο του παίκτη-προπονητή, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, όταν θα υπάρχουν νεότερα μετά την αυριανή Γενική Συνέλευση. Την απόφασή της τη γνωστοποίησε με μια λιτή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, όπου αναφέρει τα κάτωθι: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την προσωρινή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της, από τον ποδοσφαιριστή της Άγγελο Διγκόζη».

Από την πλευρά του ο 36χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στη «Θ» και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση: «Μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη μου έκανε πρόταση να αναλάβω υπηρεσιακός προπονητής. Είπα το «ναι» γιατί επιθυμώ να βοηθήσω την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που διανύει. Ωστόσο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι θα προπονώ την ομάδα μέχρι και την Παρασκευή περιμένοντας τα νεότερα από τη Γενική Συνέλευση. Τώρα αν υπάρξει αλλαγή στα διοικητικά και οι παράγοντες του Βόλου θέλουν να συνεχίσω στην ομάδα ως προπονητής, τότε θα συζητήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Άγγελου Διγκόζη.

Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του 36χρονου ποδοσφαιριστή, ενώ το ίδιο θα συμβεί και σήμερα. Μάλιστα ο Άγγελος Διγκόζης θα κοουτσάρει τη Νίκη στο φιλικό που θα δώσει αύριο Πέμπτη στις 15.15 στο στάδιο του Αλμυρού με αντίπαλο τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο.

Ωστόσο και χθες δεν έλειψαν οι απουσίες. Πιο συγκεκριμένα δεν βρίσκονται στο Βόλο οι Βαγγέλης Μαϊστρέλλης, Γκιουβενιργκίν Κόσογλου, Παναγιώτης Πετράς, Άντε Ντάνισιτς και Γιώργος Βακουφτσής. Από τους προαναφερθέντες ο μοναδικός που ήταν αδικαιολογήτως απών ήταν ο τελευταίος. Ο Βακουφτσής ζήτησε από τη διοίκηση της ΠΑΕ να λυθεί το συμβόλαιό του, προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, πιθανόν στην Κύπρο.

Όσον αφορά τον Ντάνισιτς, διοικητικοί κύκλοι αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις πτήσεις. Η κακοκαιρία που έχει πλήξει την Κροατία έχει κλείσει το αεροδρόμιο της περιοχής και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός περιμένει τη βελτίωση του καιρού για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Άγνωστη η στάση

του Γιδόπουλου

Στο μεταξύ άγνωστο παραμένει ποια στάση θα κρατήσει ο Στράτος Γιδόπουλος. Μέχρι και προχθές όλα έδειχναν ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη θα δώσει το «παρών» στη Γενική Συνέλευση. Ωστόσο χθες πηγές από το περιβάλλον του υποστήριζαν πως ο μεγαλομέτοχος ίσως αλλάξει απόφαση και δεν έρθει τελικά στο Βόλο. Εάν αυτό συμβεί, τότε αναγκαστικά θα αναβληθεί και η Γενική Συνέλευση, αφού ο κ. Γιδόπουλος κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών, κάτι που θα παρατείνει την αγωνία των φιλάθλων.

Τέλος, σημειώνεται ότι η 16η αγωνιστική του βορείου ομίλου στη Γ’ Εθνική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5/1, με τη Νίκη να υποδέχεται τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Πάντως η ημερομηνία ίσως αλλάξει για λόγους ασφαλείας, καθώς την ίδια ημέρα παίζει στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Β. με τον Πανιώνιο. Μάλιστα από το ματς με τον Οδυσσέα θα λείψουν για τη Νίκη λόγω καρτών οι Ντάνισιτς και Πετράς, αφού δεν δηλώθηκαν εγκαίρως, με συνέπεια να αποφασίσει η αρμόδια αρχή να τους τιμωρήσει από το αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Ανακοίνωση του Blue Club

Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής ανακοίνωση:

«Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης εύχεται τις άγιες αυτές ημέρες σε όλα τα αδέρφια χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο ιστορικός μας σύλλογος θα θέλαμε να κάνουμε κάλεσμα ενότητας και συσπείρωσης σε όλο τον περήφανο Νικιώτικο λαό για να πάρουν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι οι υπερόπτες αυτοκράτορες, αλλά και όσοι εξυπηρετούν τα παρασκηνιακά συμφέροντά τους είναι πολύ μικροί και εφήμεροι για να μας λυγίσουν.

Τέλος, πληροφορούμε τα μέλη μας ότι μετά την αλλαγή του χρόνου (στη 1 το βράδυ της Παρασκευής) θα βρεθούμε στο σύνδεσμό μας για να κόψουμε την πίτα και να περάσουμε, όπως κάθε χρόνο, μία όμορφη Νικιώτικη Πρωτοχρονιά. Μέσα από τις στάχτες έχουμε μάθει να ξαναγεννιόμαστε…»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το