Αθλητισμός

Τσίτας: Καινούργια ομάδα η Νίκη

Την ικανοποίησή του για τη δουλειά που γίνεται στα Τρία-Πέντε Πηγάδια εξέφρασε ο νεαρός επιθετικός Θωμάς Τσίτας. Εκτός με μικροενοχλήσεις ο Πάρης Μπακάλης, ενώ δοκιμάζεται ο 21χρονος δεξιός μπακ-χαφ Θανάσης Παπαδημητρίου.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Τέταρτη ημέρα προετοιμασίας ήταν η χθεσινή για τη Νίκη και κύλησε σε έντονους ρυθμούς. Το προπονητικό τιμ δίνει μεγάλο βάρος στη φυσική κατάσταση και ούτε χθες τους… χαρίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα χθες το πρωί οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ. Πρώτα γυμνάστηκαν με βάρη στο γυμναστήριο και κατόπιν έτρεξαν αρκετά χιλιόμετρα. Το απόγευμα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και οι συνεργάτες του προπόνησαν τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις με τακτική και μπάλα.

Το θετικό ήταν ότι σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε ο Αλεξάντερ Βασίλιεβιτς. Ο Σέρβος σέντερ μπακ φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη γάμπα και εκτός απροόπτου θα συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και τις υπόλοιπες ημέρες.

Αντίθετα ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Πάρη Μπακάλη. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στη φτέρνα και αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση. Ωστόσο ο τραυματισμός του δεν δείχνει να είναι σοβαρός.

Στην προετοιμασία μετέχει και ο Θανάσης Παπαδημητρίου. Πρόκειται για έναν δεξιό μπακ-χαφ 21 ετών, που παλιότερα έχει περάσει από την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την Αλεξάνδρεια, ενώ έχει χριστεί και διεθνής με την Εθνική Νέων. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή, αν και σύμφωνα με πληροφορίες οι πιθανότητες να αποκτηθεί δεν είναι πολλές.

Για την προετοιμασία της Νίκης μίλησε από τα Τρία-Πέντε Πηγάδια ο Θωμάς Τσίτας. Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ αναφέρθηκε στο πολύ κουραστικό πρόγραμμα και εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας.

«Η προετοιμασία της ομάδας πηγαίνει πολύ καλά. Το πρόγραμμα είναι αρκετά κουραστικό αλλά πιστεύω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να ανταπεξέλθουμε. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε καθώς είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας. Είμαστε καινούρια ομάδα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρέπει να «δέσουν» μεταξύ τους. Προσωπικά προσπαθώ να βελτιωθώ όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να είμαι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος» δήλωσε ο Θωμάς Τσίτας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Νίκη.

Τέλος, στο προπονητικό κέντρο της Νίκης ανέβηκε αργά χθες το απόγευμα και ο Ανδρέας Πάτσης. Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ αναμενόταν χθες αργά το βράδυ να συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή Σέρτζιαν Τσέροβιτς και τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα, ενώ θα μιλούσε και με τους ποδοσφαιριστές.

 

 

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

της ΠΑΕ Νίκη

Σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2013-2014 η διάθεσή τους συνεχίζεται κανονικά. Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη καλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια διαρκείας με όλα τα προνόμια και τις εκπλήξεις που αυτά προσφέρουν, ώστε να γίνουν και εκείνοι κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας.

Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα κυκλοφορήσουν θα είναι 1.500 και έχουν χωριστεί σε επτά κατηγορίες. Οι παροχές θα δίνονται ανάλογα με την κατηγορία του μπλοκ. Τα μπλοκ είναι χωρισμένα σε επτά κατηγορίες και στοιχίζουν ως εξής:

1. Gold VIP – Επετειακό: 200 θέσεις 400 ευρώ

2. Silver – Προνομιακό: 400 θέσεις 200 ευρώ

3. Blue – Economy: 400 θέσεις 150 ευρώ

4. Συνδεσμιακά: 200 θέσεις 90 ευρώ

5. Ανέργων: 100 θέσεις 80 ευρώ

6. Οικογενειακό: 200 θέσεις 250 ευρώ

7. Μαθητικό έως 17 ετών: 20 ευρώ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται από το κέντρο πληροφορικής intered Βόλου, Τοπάλη 32 – Ερμού, 2ος όροφος. Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι:

10:00 – 21:00 Καθημερινά

10:00 – 14:00 Σάββατο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24210 35060 και 24210 35039

Φαξ: 24210 35069

E-mail: [email protected]

Οι ενδιαφερόμενοι για να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να κάνουν κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

«Αίτηση_Αγοράς_Εισιτηρίου_Διαρκείας»

Επίσης όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τα είδη των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο:

«Παρουσίαση Εισιτηρίων Διαρκείας 2013-2014»

Σημειώνεται πως οι κάτοχοι των διαρκείας Gold και Silver θα έχουν σημαντική έκπτωση σε επιχειρήσεις που έχουν συμβληθεί με την ΠΑΕ Νίκη.

 

Κάλεσμα των μελών

του Ο.Φ. Νίκης

Καλούνται τα μέλη της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης να προσέλθουν στα γραφεία της για ανανέωση της ταυτότητας μελών. Οι εγγραφές για νέα μέλη άρχισαν, ενώ υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή κοστίζει 5 ευρώ και η μηνιαία συνδρομή 2 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της λέσχης (Μαιάνδρου 29) και ώρες, πρωί 11:00-13:00 και απόγευμα 18:00-22:00 και στο τηλέφωνο 2421302530. Επίσης από τη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου καλούνται όλα τα μέλη  που ενδιαφέρονται για συνδεσμικά εισιτήρια  να περάσουν από τα γραφεία για ενημέρωση.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το