Photo Gallery

Τραγωδία- Νεκρός πυροσβέστης σε πυρκαγιά

Η φωτιά μαινόταν σε διάσπαρτες εστίες – Μάχη με τις φλόγες και σε άλλες περιοχές

Ένας 28χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Ελευσίνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, άλλοι τρεις πυροσβέστες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος πυροσβέστης που ήταν οδηγός του περιφερειάρχη της πυροσβεστικής ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ο θάνατός του πιθανότατα προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς.

Η φωτιά στον Ασπρόπυργο μαίνεται σε διάσπαρτες εστίες και τη μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα, επιχειρούν 40 οχήματα με 80 πυροσβέστες, 77 άτομα πεζοπόρο τμήμα, επτά υδροφόρες του δήμου ενώ από αέρος συνδράμουν επτά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Η φωτιά νωρίτερα μεταφέρθηκε εντός του στρατοπέδου της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα, λόγω των ισχυρών ανέμων, έντασης 50 μιλίων που πνέουν στην περιοχή. Επίσης, οι φλόγες κατέστρεψαν καταυλισμό τσιγγάνων, χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματίες.

Από τη 1 το μεσημέρι μαίνεται και η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Στεφάνι Κορινθίας. Στο σημείο βρίσκονται 20 πυροσβέστες με δέκα οχήματα εννέα άτομα πεζοπόρο ενώ από αέρος επιχειρούν τέσσερα αεροσκάφη.

‘Αλλο ένα πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Αγιος Αντώνιος Σαλαμίνας. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 18 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένα ελικόπτερο. Οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούν σήμερα, δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το