Αθλητισμός

Τρέχουν για το γήπεδο

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Νίκη θέλουν να είναι έτοιμο για τον αγώνα με τον Εορδαϊκό

Το θέμα του γηπέδου απασχολεί πλέον τη Νίκη. Σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας θα επιθεωρήσει το «Παντελής Μαγουλάς» και οι διοικούντες θέλουν να είναι έτοιμο από πλευράς ασφαλείας για να φιλοξενήσει την αναμέτρηση με τον Εορδαϊκό την ερχόμενη Κυριακή. Ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο έχει αύριο ο Στράτος Γιδόπουλος με θέμα τη διαιτησία.

Η διαιτησία στην Επανομή ήταν «σφαγιαστική» και υποχρέωσε τη Νίκη να χάσει τρεις πολύτιμους βαθμούς και πλέον η απόσταση από την κορυφή έχει πάει στους εννέα πόντους. Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» δεν μπορούν να σταθούν περισσότερο σε αυτό το θέμα, καθώς οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες και τους αναγκάζουν να κοιτούν μπροστά.

Άλλωστε το θέμα της διαιτησίας έχει αναλάβει προσωπικά ο Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος έχει εξαγγείλει ότι θα λάβει περισσότερα μέτρα, προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα. Ήδη είχε θερμό επεισόδιο με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργο Γιαννόπουλο, ενώ έχει τονίσει ότι θα καταφύγει τόσο στον αθλητικό εισαγγελέα, όσο και στην εισαγγελέα κ. Παπανδρέου, η οποία χειρίζεται το θέμα με το παράνομο στοίχημα. Ενεργώντας προς την ίδια κατεύθυνση ο κ. Γιδόπουλος θα έχει συνάντηση αύριο Παρασκευή με τον κ. Σοφοκλή Πιλάβιο. Ο «ισχυρός άνδρας» της Νίκης θα μιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ για το «καυτό» θέμα της διαιτησίας.

Παράλληλα όμως υπάρχουν κι άλλα ζητήματα που απασχολούν τη βολιώτικη ΠΑΕ και πρώτα απ’ όλα το «Παντελής Μαγουλάς». Τα πλέγματα που είχαν τοποθετήσει οι «κυανόλευκοι» από την αρχή της χρονιάς έχουν καταστραφεί σε κάποια σημεία και έχουν ανοίξει τρύπες, απ’ όπου μπορεί κάποιος να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Η διοίκηση έχει εντοπίσει τα σημεία που χρειάζονται επιδιόρθωση, αλλά οφείλει να βιαστεί γιατί δεν υπάρχει πολύς διαθέσιμος χρόνος. Σήμερα, όπως συμβαίνει κάθε Πέμπτη πριν από εντός έδρας αγώνες, θα γίνει η καθιερωμένη επιθεώρηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και θα πρέπει τα πάντα να είναι έτοιμα.

Ασφαλώς το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στην κερκίδα της οδού Μαιάνδρου. Εκεί η Αστυνομία, πριν το παιχνίδι με την Κοζάνη, είχε υποστηρίξει ότι χρειάζεται ένα πιο σκληρό πλέγμα σχεδόν σε όλη την εξέδρα, προκειμένου να μην απειλούνται οι διαιτητές και οι φιλοξενούμενες ομάδες από ρίψη αντικειμένων.

Ωστόσο πρόκειται για μια σημαντική δαπάνη σε μια δύσκολη περίοδο οικονομικά τόσο για τη Νίκη, όσο και για τους υπόλοιπους συλλόγους γενικότερα. Έτσι είναι πολύ πιθανό να παραμείνει κλειστή η εξέδρα της Μαιάνδρου και στο ντέρμπι της Κυριακής, πράγμα που ταυτόχρονα σημαίνει και απώλεια εισιτηρίων για τα ταμεία της ΠΑΕ.

Πάντως οι διοικούντες εκφράζουν την αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Μάλιστα διαβεβαιώνουν τους φιλάθλους πως δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και το «Παντελής Μαγουλάς» θα συνεχίσει να αποτελεί το μεγάλο «όπλο» της Νίκης. Από την άλλη μεριά βέβαια συστήνουν στους οπαδούς να έχουν κόσμια συμπεριφορά, καθώς ήδη η ΠΑΕ Νίκη βρίσκεται στο εδώλιο. Μάλιστα σήμερα Πέμπτη στις 10 το πρωί θα απολογηθεί στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League – Football League 2 για συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με την Κοζάνη στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο Καμπαξής διαιτητής

στο Νίκη-Εορδαϊκός

Ο κ. Καμπαξής από την Εύβοια ορίστηκε να διευθύνει τη συνάντηση Νίκης-Εορδαϊκού την ερχόμενη Κυριακή. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Πασχαλίδης και Καμπούρης του ίδιου συνδέσμου, με 4ο διαιτητή τον κ. Βλιώρα από τη Λάρισα. Χρέη παρατηρητή θα εκτελεί ο κ. Τζίκας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι χοροί του τμήματος

βόλεϊ και του Blue Club

Σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 20.30, το τμήμα βόλεϊ της Νίκης Βόλου διοργανώνει στο «Παλιό Πανδοχείο» (Λαχανά και Αλμυρού, πίσω από τα ΚΤΕΛ), τον μεγάλο αποκριάτικο χορό του με φαγητό και ζωντανή μουσική. Όλοι οι συμμετέχοντες, διοικούντες, προπονητές, αθλήτριες, γονείς και φίλοι της ομάδας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη χορό και αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Επίσης αύριο Παρασκευή 4/2 θα πραγματοποιηθεί ο χορός του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Gold Star» στον πολυχώρο Τσαλαπάτα και τους καλεσμένους θα διασκεδάσει ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος με την ορχήστρα του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του Blue Club (επί της οδού Μαιάνδρου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς»).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το