Αθλητισμός

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Της ΕΛΕΝΗΣ Α. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


Ποια η διαφορά ανάμεσα στο παπούτσι του πρώτου σκόρερ της Β’ Εθνικής και αυτό του Καπετάνου; Μάλλον πολύ μικρή,αφού ο Ηλίας Σολάκης δείχνει να το απολαμβάνει το ίδιο…(φωτό Παν. Γιάνναρος)

Τον τίμησε ο Καπετάνος

ΔΕΝ μπόρεσε λόγω του χθεσινού αγώνα με τον Πανσερραϊκό να παρευρεθεί ο Ηλίας Σολάκης στη βράβευση που θα του έκανε ο ΠΣΑΠ για την περσινή του ανάδειξη σε πρώτο σκόρερ της Β’ Εθνικής. Έτσι χθες, μετά το πρώτο γκολ που σημείωσε, ο συμπαίκτης του Κώστας Καπετάνος, έβγαλε το παπούτσι του και του το έδωσε να το κρατήσει. Στη συνέχεια έκανε πως τον έβγαζε φωτογραφία. Άμα υπάρχει η αίσθηση του χιούμορ, μπαίνουν και τα γκολ, όλα φαίνονται πιο όμορφα…

Τους άνοιξε η όρεξη

«ΦΕΡΤΕ μας το κύπελλο στον Παγασητικό» ήταν η ιαχή που δονούσε το Πανθεσσαλικό. Οι φίλαθλοι «γλυκάθηκαν» από την εξαιρετική πορεία της βολιώτικης ομάδας και παρότρυναν τους παίκτες του Ολυμπιακού να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους. Είναι αυτό που λέει και ο σοφός λαός πως «τρώγοντας έρχεται η όρεξη».

Μέτριος στο πρώτο,

εξαιρετικός στο δεύτερο

ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός Β. στο χθεσινό παιχνίδι. Μέτριος στο πρώτο, εξαιρετικός στο δεύτερο μέρος. Η είσοδος του Κώστα Καπετάνου και του Μάριο Μπρέσκα σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο του σκόρερ των δύο τερμάτων Ηλία Σολάκη, έκαναν την ομάδα πολύ πιο επιθετική. Δημιουργήθηκαν φάσεις με σωστή ανάπτυξη. Ακόμη κι όταν ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στα τελευταία 10 λετπά με 10 παίκτες, λόγω του τραυματισμού του Ουμπίντες, δεν απειλήθηκε καθόλου,

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Σάκη Τσιώλη δείχνει πως …πατά γερά στα πόδια της.

Τους υπολογίζει

Ο Παύλος Μητρόπουλος δείχνει πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σάκη Τσιώλη. Ο 20χρονος μέσος του Ολυμπιακού Β. μπήκε ως αλλαγή και στο χθεσινό παιχνίδι. Επίσης, πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Σκάρος. Κέρδισαν λεπτά συμμετοχής, άφησαν καλές εντυπώσεις.

Δέχτηκε τα συγχαρητήρια

και την αποθέωση

ΕΝΑ εξαιρετικό φάουλ εκτέλεσε περίπου από το κέντρο του γηπέδου ο Ουμπίντες στο 74’ και λίγο έλειψε να «κρεμάσει» τον Βαλσαμάκη. Αμέσως, πέρασε τη διαχωριστική πλάγια γραμμή του γηπέδου ο Σάκης Τσιώλης και έδωσε συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή του που ήταν και χθες από τους κορυφαίους του γηπέδου.

Ο Αργεντινός άσος στο 78’ τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Διαχρονική αξία ο Χαβιέ…

Εμείς Ευρώπη

κι αυτοί στο Νευροκόπι

ΕΣΕΙΣ θα πάτε Ευρώπη κι εμείς στο Νευροκόπι έλεγαν απογοητευμένοι οι 15 φίλαθλοι του Πανσερραϊκού που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο για να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα. Παρά την πίκρα τους, είχαν κουράγιο και για …χιούμορ. Μήπως όμως τελικά η …προφητεία τους αποδειχτεί αληθινή; Ο χρόνος θα δείξει…

Για έβδομη φορά

ΓΙΑ έβδομη φορά στην ιστορία του προκρίθηκε ο Ολυμπιακός Β. στους «8» του κυπέλλου Ελλάδος. Η πρώτη ήταν το 1938 όταν ο Ολυμπιακός είχε γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που κατάφερε να περάσει στα προημιτελικά, κερδίζοντας τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 3-1.

Χαρά στον κόσμο

«ΕΙΜΑΣΤΕ διπλά χαρούμενο, αφού ταυτόχρονα με τις επιτυχίες της ομάδας, δίνουμε χαρά στον κόσμο σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία» είπε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού Β. κ. Σάκης Τσιώλης.

Η αλήθεια είναι πως στη δύσκολη καμπή που περνά η Ελλάδα, το ποδόσφαιρο συνεχίζει να προσφέρει διεξόδους στον φίλαθλο κόσμο, να το απογειώνει, να τον εξιτάρει, να του προσφέρει στιγμές ανεμελιάς. Έστω και λίγες. Έστω και παροδικές.

Έτοιμος στις 27 Δεκεμβρίου

ΜΙΑ απλή διάταση, σύμφωνα με την πρώτη γνωμάτευση υπέστη χθες ο Χαβιέ Ουμπίντες και αναμένεται να είναι έτοιμος στις 27 Δεκεμβρίου οπότε και θα ξαναρχίσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο Βόλο. Βλέπετε ο Αργεντινός «καταπίνει» τα χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο και επόμενο είναι να παθαίνει μυϊκές συσπάσεις. Αρκεί οι μικροτραυματισμού να ξεπερνιούνται εύκολα, γιατί ας μη γελιόμαστε αποτελεί υπερπολύτιμη μονάδα  για τον φετινό Ολυμπιακό Β.

papathanasiou@e-thessalia.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

Μοιραστείτε το