Αθλητισμός

Το τρίτο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό

* Ο ΜΑΡΙΟ Μπρέσκα, μαζί με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη είναι ο μοναδικοί ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της Σούπερ Λιγκ που συνεχίζουν ακάθεκτοι… Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μαζί με τον διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ, δεν έχουν χάσει ούτε ένα αγώνα, τόσο κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, όσο και στα πλέι οφ. Έτσι μετρούν 32 συμμετοχές σε ισάριθμους αγώνες.

* Ο Βασίλης Μπορμπόκης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ βρέθηκε χθες στο Πανθεσσαλικό. Προφανώς για να παρακολουθήσει κάποιους ποδοσφαιριστές, αφού τώρα πλέον είναι σκάουτερ της «Ένωσης».

* ΑΠΟ τις κερκίδες των επισήμων παρακολούθησε τον αγώνα ο Θοδωρής Ζαγοράκης, χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Βέβαια, έσπευσε να μιλήσει στους Οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και να συνεννοηθεί με την Αστυνομία, έτσι ώστε αυτοί να επανέλθουν στις κερκίδες μετά την πρώτη …αποπομπή τους.

* Ο Βλάνταν  Ίβιτς, αν και είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή δεν κατάφερε ν’ αγωνιστεί. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ παρακολούθησε το ματς από τον πάγκο της ομάδας του.

* ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ τρίλεπτο είχε ο Ολυμπιακός Β. από το 12ο-14ο λεπτό. Δυστυχώς όμως, αν και δημιούργησε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει.

* Ο Μάκης Κατσαβάκης και ο Μάκης Χάβος ήταν συνεχώς όρθιοι δίνοντας οδηγίες στους ποδοσφαιριστές τους. Μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Β. αποσύρθηκε στο πάγκο της ομάδας του. Ωστόσο μετά τη μείωση του σκορ κοουτσάρισε την ομάδα του όρθιος και πάλι, έχοντας φυσικά μεγάλη αγωνία.

* ΑΠΟ το 30ο μέχρι το 38ο λεπτό επικράτησε μεγάλη ένταση, όταν καμιά 50αριά οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποδοκιμάστηκαν έντονα από Βολιώτες φιλάθλους, τη στιγμή που ο Αχιλλέας Μπέος τους έλεγε να σταματήσουν. Μια διμοιρία των ΜΑΤ συνόδευσε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ εκτός γηπέδου. Στο ημίχρονο, παρουσία των Αχ. Μπέου, Θοδωρή Ζαγοράκη και της αστυνομίας, αποφασίστηκε να επανέλθουν στις κερκίδες. Κάτι που έγινε στο 50ο λεπτό.

* ΑΡΚΕΤΟΙ φίλαθλοι ήταν αυτοί που δεν είδαν το γκολ του Βιεϊρίνια στο 33’, αφού παρακολουθούσαν τις αψιμαχίες στις κερκίδες. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είχε σκοράρει και στο παιχνίδι των δύο ομάδων, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στις 15 Ιανουαρίου στο Πανθεσσαλικό. Το ίδιο είχε κάνει και ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

* ΤΟ χθεσινό παιχνίδι ήταν το 50ο επίσημο ματς για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει παίξει φέτος σε Σούπερ Λιγκ, προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, έφτασε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος και συνεχίζει να παίζει στα πλέι οφ.

* ΜΟΛΙΣ δύο-τρία καπνογόνα άναψαν χθες στο Πανθεσσαλικό. Ο κίνδυνος πιθανής τιμωρίας της ομάδας, έκανε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Β., σαφώς πιο προσεκτικούς.

* ΠΟΤΕ άραγε θα αποκτήσουμε την παιδεία και θα φτάσουμε στο επίπεδο να μην κάνουμε κάτι επειδή δεν είναι σωστό και όχι επειδή φοβόμαστε να μην τιμωρηθούμε; Όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά και στην καθημερινότητά μας;

* ΟΡΙΣΤΙΚΑ χωρίς Οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αποφάσισε ο Γ.Γ.Α κ. Πάνος Μπιτσαξής να γίνει ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ στο Πανθεσσαλικό, επικαλούμενος άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης, σύμφωνα και με σχετικές αποφάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και της διοργανώτριας αρχής. Κι εδώ που τα λέμε έπραξε άριστα, αφού η κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη. Τίποτα θα μου πείτε δεν είναι τυχαίο, αφού και το ποδόσφαιρο αποτελεί μικρόκοσμο της κοινωνίας στην οποία ζούμε…

* ΑΞΙΖΕ καλύτερη τύχη χθες ο Ολυμπιακός Β. στο Πανθεσσαλικό. Ο Νέμεθ αποδείχτηκε μοιραίος παίκτης με τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που έχασε στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως ο Άλβαρεζ στο τέλος του ματς έδωσε το στίγμα, λέγοντας πως «πιστεύουμε στην ομάδα μας. Μπορεί να είναι πλέον δύσκολο με μηδέν βαθμούς, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια».

* ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΑΝ οι παίκτες του Ολυμπιακού Β. μετά τη λήξη του αγώνα. Οι Βολιώτες φίλαθλοι αναγνώρισαν την προσπάθειά τους και τους αποζημίωσαν με το ζεστό τους χειροκρότημα. Καλά που υπάρχουν και τέτοιες στιγμές στο ποδόσφαιρο, γιατί…

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το