Photo Gallery, Αθλητισμός

Το μυαλό στην Παναχαϊκή η Νίκη

Στη Νίκη έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου και στρέφουν την προσοχή τους σε αυτό με την Παναχαϊκή, που όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο χωρίς να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Οι «κυανόλευκοι» θα χρειαστούν πάση θυσία το «τρίποντο» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της Football League και ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Έξι αγωνιστικές αήττητη συμπλήρωσε η Νίκη στο πρωτάθλημα της Football League. Οι «κυανόλευκοι» έχασαν για τελευταία φορά στην Καλλιθέα και έκτοτε κατέκτησαν 14 βαθμούς με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα επικρατώντας του Πανσερραϊκού, της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Παναιτωλικού, ενώ εκτός έδρας κέρδισαν την Αναγέννηση Επανομής και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Ολυμπιακό στο τοπικό ντέρμπι και με τον Εθνικό Γαζώρου την περασμένη Παρασκευή.

Μάλιστα από το ματς αυτό παραλίγο να έφευγαν νικητές, αφού δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 94ο λεπτό. Το γεγονός αυτό τους άφησε κάποια πικρία, αφού με τους δύο βαθμούς που χάθηκαν θα βρίσκονταν τώρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τώρα η Νίκη είναι στη 2η θέση, ισόβαθμη του Εργοτέλη.

Πάντως, όλοι στη Νίκη είναι ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και φυσικά από τη βαθμολογική της θέση σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπως αυτό της Football League.

Όπως είναι φυσικό επιθυμούν και η συνέχεια να είναι ανάλογη. Όπως γράψαμε και παραπάνω η Νίκη στα τελευταία παιχνίδια εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον παράγοντα έδρα και το ίδιο φυσικά θα επιδιώξει να πετύχει και κόντρα στην Παναχαϊκή την ερχόμενη Κυριακή.

Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι επικίνδυνη. Διαθέτει ορισμένες μονάδες που μπορούν να κάνουν τη …ζημιά και γι’ αυτό πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Βέβαια, η καλή Νίκη δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από το ματς της Κυριακής. Αν οι «κυανόλευκοι» πιάσουν απόδοση εφάμιλλη των δυνατοτήτων τους ασφαλώς και θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Εξάλλου, αναμένεται να έχουν και τη συμπαράσταση χιλιάδων φιλάθλων τους, που έχουν ενθουσιαστεί από την αγωνιστική άνοδο της ομάδας. Επιπλέον και γι’ αυτούς υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για να δώσουν δυναμικό «παρών», όχι μόνο διότι δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, αλλά και επειδή η Νίκη θα αργήσει πολύ να ξαναπαίξει ως γηπεδούχος.

Το παιχνίδι με την Παναχαϊκή είναι το τελευταίο στο Πανθεσσαλικό μέχρι τη λήξη του α’ γύρου, αφού θα ακολουθήσουν αυτά με τον με τον Θρασύβουλο στη Φυλή και με τη Δόξα στη Δράμα, το ρεπό και η συνάντηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τέλος η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς ξεκίνησε χθες με μία πρωινή προπόνηση, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί άλλη μία στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου που θα αρχίσει στις 3 μ.μ.

Σε απολογία η ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου κλήθηκε σε απολογία για αύριο Πέμπτη στις 10.30 το πρωί από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League-Football League 2 για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 16 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Football League-Football League 2 η Νίκη κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 1, 2,  3, 4,  5, 6, 11, 12,  13, 14, 15, 16, 25, 30  και 33 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Οι Blue Angels

κόβουν την πίτα τους

Εκδήλωση για την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας διοργανώνουν για την ερχόμενη Παρασκευή στα γραφεία τους οι Blue Angels, που εξέδωσαν και την κάτωθι ανακοίνωση:

«Πέρασαν επτά χρόνια από τότε που μια παρέα οπαδών της Νίκης Βόλου ξανάφερε στο προσκήνιο τον σύνδεσμο φιλάθλων Blue Angels (Γαλάζιοι Άγγελοι) που είχε ιδρυθεί το 1994.

Από τότε αυτή η παρέα όλο και μεγαλώνει και γιγαντώνεται. Μεγαλώνοντας ταυτόχρονα και τη δυναμική της  Νίκης Βόλου και ανεβάζοντας επίπεδο το οπαδικό της κίνημα. Πιστοί όλα αυτά τα χρόνια στις ιδέες που πρεσβεύει αυτή η ομάδα συνεχίζουμε να τη 

στηρίζουμε και να την ακολουθούμε παντού. Κάθε Κυριακή γράφουμε χιλιόμετρα για τη Νίκη για ένα και μόνο λόγο: Γιατί ήταν, είναι και θα είναι για πάντα η ομάδα της καρδιάς μας.

Κλείνοντας αυτά τα επτά χρόνια ενεργής συμμετοχής στα κοινά της Νίκης Βόλου, θα θέλαμε μέσα από την  καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας στήριξαν  όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε σαν σύνδεσμος και σαν οπαδικό κίνημα 

της Νίκης Βόλου.

Την Παρασκευή 18/1/13 λοιπόν και ώρα 20.00, στα γραφεία του συνδέσμου θα γίνει ένα πάρτι και μαζί θα κόψουμε και την πίτα του συνδέσμου. Όλοι οι Νικιώτες είναι καλεσμένοι σε αυτή τη γιορτή. Κάθε αγώνας της Νικάρας μας θα είναι γιορτή φέτος».

 

Ήττα στο βόλεϊ

για τη Νίκη

Την ήττα γνώρισε η Νίκη για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ. Η ομάδα του Π. Ξανθόπουλου πάλεψε στα Τρίκαλα αλλά τελικά έχασε με 3-2 από τον τοπικό Ασκληπιό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τρίτο σετ έπαθε διάστρεμμα η κεντρικός της Νίκης Κασσιανή Καπούλα και αντικαταστάθηκε από τη Λυδία Γιαλαμά που ήταν άριστη στο μπλοκ. Επίσης στο πέμπτο σετ και όταν το σκορ ήταν 11-11 οι «κυανόλευκες» υπέπεσαν σε δύο λάθη στην υποδοχή. Αυτό έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ στις γηπεδούχες που τέλειωσαν το σετ και τον αγώνα.

Τα σετ: 23-25, 25-22, 25-20, 23-25, 15-11.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Ιόβτσεβ): Ντιρογιάννη, Τεντολούρη, Γκουτζιούπα,  Γεωργίου, Καπέλου, Γιαννούλη, Βουλγαράκη, Λεπενιώτη, Γιαννοπούλου, Μουρατλάρι, Τόλιου.

ΝΙΚΗ ( Ξανθόπουλος): Πρασσά (λίμπερο), Παντέκη, Παππά, Γιαλαμά,. Κολοβού, Ντάιμου, Σύρου, Αφέντου, Καπούλα, Βλαχάκη.

Από την άλλη πλευρά οι κορασίδες της Νίκης επικράτησαν του Α.Ο. Σουφλαρίων Β’ με 3-2 σετ στη Ν. Ιωνία. Οι «κυανόλευκες» στάθηκαν άτυχες, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασαν λόγω τραυματισμού τις Νεκταρία Βαΐτση, Λυδία Γιαλαμά και Έρικα Πολύζου. Παρ’ όλα αυτά το συγκρότημα του Π. Ξανθόπουλου βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη.

ΝΙΚΗ (Ξανθόπουλος): Πολύζου, Κόφφα, Νικολούλη, Σαμαλτάνη, Γκιουλέ, Τζιοβάρα, Ξαντήρου, Βαΐτση, Γιαλαμά, Σταματίου, Μακανίκα (λίμπερο).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το