Photo Gallery, Τοπικά

Του πρότεινε μασάζ… και τον χτύπησε με τσεκούρι

Μία 34χρονη γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με το σύζυγό της βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη καθώς κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να τον σκοτώσει κτυπώντας τον στο κεφάλι με τσεκούρι

Οικογενειακή τραγωδία και προσωπικό δράμα δύο νέων ανθρώπων αποκαλύπτει η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος μιας γυναίκας που ασκήθηκε χθες από την Εισαγγελία Βόλου και αφού προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία από την έρευνα της Αστυνομίας. Η Εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος νεαρής γυναίκας για απόπειρα ανθρωποκτονίας του εν διαστάσει συζύγου της.

Ειδικότερα, μία 34χρονη γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με το σύζυγό της βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη καθώς κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να τον σκοτώσει κτυπώντας τον στο κεφάλι με τσεκούρι. Βλέποντάς τον όμως να αιμορραγεί, προφανώς, το μετάνιωσε και φρόντισε για τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Στη συνέχεια η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να βάλει τέλος στη δική της ζωή κόβοντας τις φλέβες της. Γλίτωσε όμως λόγω της έγκαιρης μεταφοράς της στο Νοσοκομείο. Και οι δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Νέας, που αρχικά το κατέγραψε ως ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

Όπως έγινε γνωστό, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε προχθές το βράδυ, γύρω στις 8.30, σε οικία στη Νέα Ιωνία. Συνέβη ανάμεσα σε δύο εν διαστάσει συζύγους και στο σπίτι της νεαρής γυναίκας.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, όπως φαίνεται να προκύπτουν από την προανάκριση, ο 35χρονος επισκέφθηκε την εν διαστάσει σύζυγό του στο σπίτι της.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, σύμφωνα πάντα με όσα έγιναν γνωστά, η 34χρονη φέρεται να πρότεινε στον εν διαστάσει σύζυγό της να τον χαλαρώσει κάνοντάς του μασάζ… Εκείνος φαίνεται να πείστηκε. Στη διάρκεια όμως του μασάζ η γυναίκα φέρεται να πήρε ένα τσεκούρι και να τον κτύπησε στο κεφάλι.

Μόλις όμως τον είδε να αιμορραγεί ίσως να άλλαξε γνώμη ή να φοβήθηκε και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον περιέθαλψαν και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Μισή ώρα αργότερα, η 34χρονη προσπάθησε να βάλει τέλος στη δική της ζωή…

Η Αστυνομία, όπως έγινε γνωστό, ενημερώθηκε για το περιστατικό γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, οπότε και άρχισε η έρευνα. Χθες αργά το μεσημέρι, στην Εισαγγελία Βόλου απεστάλη η δικογραφία και ο Εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε δίωξη σε βάρος της γυναίκας, η οποία -όταν πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο- θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το