Photo Gallery, Τοπικά

Τον παρέσυρε με Ι.Χ. λόγω παρατήρησης

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες τα ξημερώματα, στον παραλιακό δρόμο της Σκιάθου

Τον ταξιτζή, ο οποίος τόλμησε να του κάνει παρατήρηση για τη συμπεριφορά του, κτύπησε με το αυτοκίνητό του ένας νεαρός με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες τα ξημερώματα, στον παραλιακό δρόμο της Σκιάθου, μπροστά στα μάτια και άλλων οδηγών ταξί που βρίσκονταν στην πιάτσα περιμένοντας να πάρουν «κούρσα». Ο νεαρός επέστρεφε με την παρέα του από διασκέδαση και φέρεται ότι υπό την επίδραση αλκοόλ. Μετά την πράξη του έσπευσε να εξαφανιστεί. Η Αστυνομία σε συνεργασία με το Λιμενικό άρχισαν την αναζήτησή του. Αργά το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες και χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση, συνελήφθη ένας 24χρονος από τα Τρίκαλα, ως δράστης του περιστατικού και ο οποίος κρατείται στο Λιμεναρχείο Σκιάθου, που διενεργεί και την προανάκριση. Ο ηλικίας 60 ετών ταξιτζής μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύεται. Την έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Λιμενική Αρχή Σκιάθου σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ένα ασυνήθιστο, δυσάρεστο ωστόσο, περιστατικό, σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στη Σκιάθο. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι μία τετραμελής παρέα (δύο αντρών και δύο γυναικών) περπατούσε στον παραλιακό δρόμο της Σκιάθου. Η νεαρή παρέα προφανώς είχε τελειώσει τη νυχτερινή της διασκέδαση. Όπως αναφέρουν οδηγοί ταξί, οι νεαροί φώναζαν και εμφάνιζαν επιθετική συμπεριφορά. Ο ένας φερόταν να καβγαδίζει με μία από τις γυναίκες. Ο 60χρονος οδηγός ταξί, το θύμα αυτής της ιστορίας, ο οποίος βρισκόταν έξω από το ταξί του σε αναμονή πελάτη, του έκανε παρατήρηση. Ο νεαρός φαίνεται πως εκνευρίστηκε από αυτό. Κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο σε μικρή απόσταση από την πιάτσα των ταξί. Εισήλθε στο αυτοκίνητο, το έθεσε σε λειτουργία και το επιτάχυνε στοχεύοντας τον 60χρονο ταξιτζή, ο οποίος εξακολουθούσε να βρίσκεται όρθιος και έξω από το ταξί του. Όπως περιγράφουν οι συνάδελφοί του ταξιτζήδες, ο νεαρός ανέπτυξε ταχύτητα και κτύπησε με το αυτοκίνητο τον 60χρονο. Στη συνέχεια στο αυτοκίνητο επιβιβάστηκαν και τα άλλα άτομα της παρέας του και εξαφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Οι ταξιτζήδες της πιάτσας παρακολουθούσαν άναυδοι το σκηνικό, χωρίς να προλάβουν να επέμβουν. Όπως ανέφερε οδηγός ταξί στη «Θ», πρόλαβαν να δούνε τον τύπο του οχήματος και τα τρία πρώτα γράμματα της πινακίδας, όχι τον αριθμό της.
Ο 60χρονος κειτόταν κτυπημένος στο έδαφος. Οι συνάδελφοί του το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Όπως έγινε γνωστό, εκεί ο γιατρός έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο γιατί το περιστατικό δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Λίγη ώρα αργότερα ο 60χρονος μεταφερόταν με ιδιωτικό σκάφος από τη Σκιάθο προς το Βόλο.
Νωρίς το πρωί εισήχθη στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες προκύπτει ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή και η Αστυνομία. Τυπικά, επειδή σημειώθηκε σε χώρο ευθύνης του Λιμενικού, ανέλαβε τη διενέργεια της προανάκρισης. Λιμενικοί σε συνεργασία με αστυνομικούς άρχισαν να αναζητούν το δράστη του τραυματισμού του 60χρονου ταξιτζή.
Αργά χθες το μεσημέρι εντοπίστηκαν οι νεαροί και συνελήφθη ένας 24χρονος, ο οποίος ανακρινόταν από τη Λιμενική Αρχή.
Το νησί αναστατώθηκε με το περιστατικό και ειδικά οι επαγγελματίες της παραλίας του νησιού.
Τα δύο νεαρά ζευγάρια, όπως προκύπτει, έκαναν διακοπές στη Σκιάθο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το