Photo Gallery, Αθλητισμός

Τον Θανάση Κωστούλα απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Θανάσης Κωστούλας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Αρκάδες. Ο Βολιώτης πρώην αμυντικός της Ξάνθης είναι η πρώτη μεταγραφή του Αστέρα για την επόμενη σεζόν. Στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας και υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Οι πρώτες του δηλώσεις: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με θέλουν σύμμαχο στην προσπάθεια να χτιστεί η ομάδα.

Γνωρίζω πολύ καλά για τι ανθρώπους πρόκειται και έτσι όταν έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα πολύ. Από κει και πέρα, είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι προκλήσεις και θέλω να υποσχεθώ σε όλους τους φίλους του Αστέρα πώς θα δίνω συνέχεια τον καλύτερο μου εαυτό αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της διοίκησης και γνωρίζω πώς έρχομαι σε ένα καλό και νοικοκυρεμένο σωματείο και σε μία επαρχιακή πόλη, που μέσα από τον Αστέρα έχει ανεβάσει τη φήμη της πανελλαδικά».

Ο Θανάσης Κωστούλας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αίαντα Σούρπης, απ’ όπου και μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Βόλου.

Στη συνέχεια πήγε στην Καλαμάτα, απ’ όπου πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Πειραιώς με τον οποίο κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδος, ενώ έχει αγωνιστεί δύο φορές με την εθνική ομάδα.

Ο Κωστούλας μετράει συνολικά 454 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το