Photo Gallery, Τοπικά

Τιμήθηκε η Στυλιανοπούλου στο Argo Film Festival

Στράτος Τζώρτζογλου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου και Αλέξης Γεωργούλης

Με την απονομή του αστεριού στη μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου, αλλά και τις βραβεύσεις των ταινιών μικρού μήκους που διακρίθηκαν στο διαγωνιστικό τμήμα των προβολών, ολοκληρώθηκε το Σάββατο το 3ο Argo Film Festival. Το κόκκινο χαλί είχε στρωθεί από νωρίς στην παραλία μπροστά από τον κινηματογράφο Αχίλλειον και με τα αυτοκίνητα αντίκες κατέφθασαν γνωστοί ηθοποιοί της νεότερης γενιάς (Στράτος Τζώρτζογλου, Αλέξης Γεωργούλης, Πατρίτσια – Μίλικ Περιστέρη, Περικλής Κασσανδρινός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης), η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου, η αθλήτρια Φανή Χαλκιά αλλά και οι Νίκος Ψαρράς και Δήμητρα Ματσούκα, που ήταν και οι παρουσιαστές της βραδιάς, προκειμένου να υποδεχθούν, μαζί με το πλήθος του συγκεντρωμένου κοινού, που παρακολουθούσε από ειδικές γιγαντοοθόνες όσα συνέβαιναν στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό του Αχίλλειον, την «αρχόντισσα της κουζίνας» του ελληνικού σινεμά. Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, εμφανώς συγκινημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της προς τιμήν της εκδήλωσης, δήλωσε πως το βράδυ αυτό στο Βόλο, είναι η πιο συγκινητική στιγμή στα 40 χρόνια της πορείας της και πως τα νέα παιδιά, «οι ηθοποιοί, οι διοργανωτές, ο Τέρρυ Ντούγκας, μου δώσανε απόψε τα φτερά του Ίκαρου για να πετάξω».

Σε ό,τι αφορά στις βραβεύσεις των ταινιών των νέων κινηματογραφιστών, το 3ο βραβείο δόθηκε στην ταινία «Ashville» της Έρης Πανσεληνά, το 2ο στην ταινία «Όχι» του Αντώνη Σωτηρόπουλου, ενώ το 1st Coolest Award κατέκτησε η ταινία «The Palace» του Αντώνη Μάρα, που πραγματεύεται το θέμα της τούρκικης εισβολής στην Κύπρο.

 

Δανάη Πίκουλα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

  1. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ ήταν παρευρισκόμενος καλεσμένος στην βραδιά,και συνοδευόταν από την Πηνελόπη Πλάκα…Οχι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης…

Μοιραστείτε το