Photo Gallery, Αθλητισμός

Την Πανσερραϊκή υποδέχεται αύριο ο Μαγνησιακός

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού συνεχίζονται αύριο Κυριακή με τα κορίτσια του Θόδωρου Κατσαμόρα να υποδέχονται την Πανσερραϊκή στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος στον Ξηριά και θα αρχίσει στις 5 μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Εκτός αποστολής θα μείνουν η τραυματίας Κατσαβριά και η ανέτοιμη αγωνιστικά Κατσιώτη, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή της Μαργαρίτη που αισθάνεται ενοχλήσεις. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Φέγγερ, Μακρή, Μεγαγιάννη, Ε. Παπασακελλαρίου, Ζ. Παπασακελλαρίου, Χατζηλιόντα, Κέκου, Γαγάρα, Χαραλάμπου, Κατσουδάκη, Κουλοχέρη, Σιδεροπούλου, Κοσμοπούλου, Χαρίση, Κοντούλη, Καλαπαναγιώτου, Κουτσαδημούδη, Μήτα, Λιάκου, Μακεδών, Καραδήμητρου και Ογκίτσι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Αντώνης Κορέστης με συνεργάτες την κ. Βάια Πίπη και την κ. Σοφία Ντουρμά από τη Λάρισα.

Στο μεταξύ, επιτυχημένη παρουσία είχε ο Μαγνησιακός στο τουρνουά που έγινε μεσοβδόμαδα στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα στο Κιλκίς με την ονομασία «Κύπελλο ήθους-Μίμης Παπαϊωάννου» (προς τιμήν του παλαίμαχου διεθνή άσου).

Το συγκεκριμένο τουρνουά ήταν για κορίτσια κάτω των 20 ετών και το διοργάνωσε το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Ο απολογισμός της βολιώτικης ομάδας ήταν δύο νίκες και μία ήττα. Συγκεκριμένα, κέρδισε με 2-1 τη Θράκη και 7-1 τον Αστέρα Ημαθίας, ενώ ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ (που συμμετείχε με την προαγωνιστική του ομάδα) με 3-1. Έτσι, κατέλαβε άτυπα την 2η θέση, καθώς δεν υπήρχε επίσημη βαθμολογική κατάταξη. Η ουσία είναι ότι τα κορίτσια του Μαγνησιακού έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις ικανοποιώντας πλήρως τον προπονητή τους Θόδωρο Κατσαμόρα. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το