Αθλητισμός

Την ερχόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στη Νίκη

ΝΙΚΗ ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο θα είναι αυτό για τη Νίκη. Δεν αναμένεται να σημειωθεί κάποια περαιτέρω εξέλιξη, αφού τα όποια νεότερα έχουν μετατεθεί για την ερχόμενη εβδομάδα. Επιμένουν για Τζαναβάρα οι Δραμινοί, ενώ για το Νίκο Πουρτουλίδη ενδιαφέρεται η Skoda Ξάνθη.

Μέσα σε απόλυτη ηρεμία αναμένεται να κυλήσει αυτό το Σαββατοκύριακο στη Νίκη. Ο Ανδρέας Πάτσης επέστρεψε στην Αθήνα και θα έρθει στο Βόλο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Επομένως δεν αναμένονται εξελίξεις σήμερα και αύριο, με τις όποιες συναντήσεις του προέδρου της ΠΑΕ να γίνονται τις επόμενες ημέρες.

Πάντως οι Δραμινοί ενισχύουν τη φήμη ότι οι «κυανόλευκοι» προσέγγισαν τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του dramagoal.gr ο Κορίνθιος προπονητής έχει δεχθεί κρούση από Νίκη και Κέρκυρα και δεν θα περιμένει για πολύ τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δόξα Δράμας Θανάση Σάμιο, ώστε να μιλήσουν για τη μελλοντική τους συνεργασία.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι η διορία που έχει δώσει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Αθανάσιο Σάμιο. Ο Πειραιώτης εφοπλιστής του έχει κάνει πρόταση τριετούς διάρκειας, αλλά δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένο το μπάτζετ και οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει στόχους. Οι μέρες περνούν και ήδη ο Κορίνθιος τεχνικός μαζί με τον βοηθό του Γιώργο Κουδούνη που αναρρώνει από τη εγχείριση μηνίσκου έχουν καθυστερήσει να πάρουν τη απόφασή τους. Επιθυμία τους είναι να μείνουν στη Δόξα γιατί έχουν δεθεί, αλλά ήδη τους έχουν χτυπήσει ομάδες την πόρτα (Κέρκυρα και Νίκη Βόλου, αλλά και άλλη ομάδα…) και από τη Δευτέρα είναι έτοιμοι να κοιτάξουν το μέλλον τους, εκτός και αν υπάρχει θεαματική αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ».

Από την πλευρά της ΠΑΕ Νίκη πάντως δεν επιβεβαιώνεται η συγκεκριμένη είδηση. Άλλωστε δεν αποκλείεται να είναι και «παιχνίδι» κάποιου μάνατζερ, ώστε να επισπευστούν οι συζητήσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα με τον Θανάση Σάμιο.

Εξάλλου στο στόχαστρο της Ξάνθης φέρεται να βρίσκεται ο Νίκος Πουρτουλίδης. Ο βραχύσωμος μέσος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της Νίκης τη φετινή σεζόν, γεγονός που προκάλεσε αρκετές ομάδες να ασχοληθούν μαζί του. Μια από αυτές φέρεται να είναι και η Skoda Ξάνθη, η οποία σύμφωνα με τη «Sportday» θέλει να κάνει δικό της τον 30χρονο ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Πουρτουλίδης έχει συμβόλαιο με τη Νίκη μέχρι τις 30 Ιουνίου. Στη συνέχεια είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποιον σύλλογο επιθυμεί.

 

Κανείς δεν ξεχνά

τον Π. Ντοκούζη

Ο Παναγιώτης Ντοκούζης ήταν ένας από τους πιστούς φιλάθλους της Νίκης. Μάλιστα αποτέλεσε τον πρωτεργάτη για την ίδρυση του Blue Club το 1985, το οποίο φέτος ένωσε τις δυνάμεις του με τη Θύρα 3.

Ωστόσο η μοίρα στάθηκε σκληρή απέναντι στον Παναγιώτη Ντοκούζη, καθώς στις 28 Ιουνίου του 1997 έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος στα Πευκάκια. Χθες συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από τον αδόκητο χαμό του Παναγιώτη, αλλά κανείς δεν τον έχει ξεχάσει. Πώς να τον ξεχάσει, άλλωστε, αφού ήταν η ψυχή της «κυανόλευκης» εξέδρας ακολουθώντας την όπου κι αν έπαιζε, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο οι αδελφικοί του φίλοι και μέλη του Blue Club έδωσαν στο σύνδεσμο το όνομά του. Έτσι ώστε να μείνει το όνομά του χαραγμένο στη μνήμη και των μελλοντικών μελών του Blue Club, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να τον γνωρίσουν.

Χθες στις 5 το απόγευμα τα μέλη του Blue Club-Θύρα 3 συγκεντρώθηκαν στο γραφεία του συνδέσμου στην οδό Μαιάνδρου. Κατόπιν κατευθύνθηκαν στα Πευκάκια στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Ντοκούζης.

Εκεί τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του γνωστού οπαδού της Νίκης, με αρκετούς φιλάθλους να δίνουν το «παρών». Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία αποδεικνύοντας ότι ο Παναγιώτης παραμένει ζωντανός στις καρδιές όλων…

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το