Photo Gallery, Τοπικά

Την έσωσε το τηλεφώνημα της αδελφής της από την Αμερική

Μια 77χρονη γυναίκα στη Νέα Ιωνία

Μία 77χρονη γυναίκα με πρόβλημα υγείας βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση, μόνη στο σπίτι της, για περισσότερες από 24 ώρες. Η ηλικιωμένη διαμένει στη Νέα Ιωνία και από τους λιγοστούς συγγενείς της, η αδελφή της, κατοικεί στην Αμερική.

Η 77χρονη έπεσε μέσα στο σπίτι της και τραυματίστηκε, δεν μπορούσε να κινηθεί, ούτε να προσεγγίσει στο τηλέφωνο για να καλέσει σε βοήθεια, ή να απαντήσει τις κλήσεις όσων την καλούσαν. Από αυτούς που την καλούσαν ήταν και η αδελφή της από την Αμερική. Η 77χρονη παρέμεινε πεσμένη στο έδαφος, μόνη και αβοήθητη και χωρίς κάποιος από τους γείτονες να έχει αντιληφθεί το οτιδήποτε για να την συνδράμει.

Η αδελφή της όπως ήταν λογικό άλλωστε, άρχισε να ανησυχεί. Στις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές της κλήσεις δεν έπαιρνε απάντηση. Έτσι χθες το πρωί τηλεφώνησε στο Αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας. Στον αστυνομικό που απάντησε στο τηλεφώνημά της εξήγησε τι συνέβαινε και του ζήτησε να μεταβεί στο σπίτι της αδελφής της για να διαπιστώσει τι συμβαίνει.

Στη συνέχεια, ο διοικητής του τμήματος Νέας Ιωνίας με τον αστυνομικό μετέβησαν στο σπίτι της 77χρονης. Κτύπησαν την πόρτα, πήραν απάντηση και αποφάσισαν να ανοίξουν για να δούν τι συνέβαινε. Μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος, τραυματισμένη, αλλά ζωντανή. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε την 77χρονη στο Νοσοκομείο Βόλου. Η γυναίκα ήταν εμφανώς εξαντλημένη από την πολύωρη παραμονή της σε ακινησία, τον πόνο της και την αγωνία της….

Στάθηκε όμως αρκετά τυχερή, καθώς εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της μετά το τηλεφώνημα της αδελφής της από την Αμερική….

Το τηλεφώνημα της αδελφής της, από την άλλη άκρη του πλανήτη, αλλά και η άμεση αντίδραση και ευαισθητοποίηση των αστυνομικών έσωσαν την 77χρονη.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το