Photo Gallery, Τοπικά

Τελευταίο μεροκάματο για 27χρονο

Ο Γ. Κίτσιος φέρεται να ήρθε σε επαφή με το μηχάνημα συλλογής τομάτας τη στιγμή που εκείνο ακούμπησε εναέρια ηλεκτροφόρα καλώδια

Νεκρός από ηλεκτροπληξία έπεσε χθες στις 3.10 το απόγευμα σε χωράφι στα όρια Αερινού – Αγ. Γεωργίου Φερών ο 27χρονος Γιώργος Κίτσιος, ο οποίος εργαζόταν στη συλλογή τομάτας.

Δίχως ακόμη να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια του εργατικού δυστυχήματος, ο 27χρονος φέρεται να ήρθε σε επαφή με το μηχάνημα συλλογής τομάτας τη στιγμή που εκείνο ακούμπησε εναέρια ηλεκτροφόρα καλώδια και να υπέστη ακαριαίο θάνατο από την ηλεκτροπληξία.

Πληροφορίες θέλουν κι ένα ακόμη άτομο, έναν 40χρονο που βρισκόταν στο σημείο να επιχειρεί να βοηθήσει τον 27χρονο και να τραυματίζεται κι εκείνος ελαφρά από το ρεύμα.

Ο άτυχος 27χρονος, ανιψιός του προέδρου της ΝΟΔΕ της ΝΔ στη Μαγνησία, συνταξιούχου πλέον συνδικαλιστή Γιώργου Κίτσιου, ζούσε στον Άγ. Γεώργιο Φερών και στις 21 Ιουλίου είχε παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του, ελπίζοντας σε μια νέα αρχή. Πριν από μερικά χρόνια είχε ορφανέψει από πατέρα, ενώ πέρυσι είχε βρεθεί στην ανεργία μετά την απόλυσή του από την ΚΟΝΤΙ.

«Δούλευε σκληρά, 20 ώρες το 24ωρο» επισημαίνει ο Γ. Κίτσιος, ο οποίος προχθές το βράδυ είχε επισκεφθεί το νιόπαντρο ζευγάρι στο σπίτι του στον Άγ. Γεώργιο Φερών.

Συντετριμμένος κι εκείνος από την είδηση του θανάτου του ανιψιού του, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διεκομίστηκε ο 27χρονος από το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Προανάκριση για τα αίτια του θανατηφόρου εργατικού δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου, ενώ ενημερώθηκε και η Επιθεώρηση Εργασίας.

Α.Φ.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το