Photo Gallery, Πολιτισμός

Τελευταίες εβδομάδες για «Μιας πεντάρας νιάτα»

Με άφθονο γέλιο επιβραβεύουν οι θεατές τους ηθοποιούς της παράστασης «Μιας πεντάρας νιάτα»

Με άφθονο γέλιο επιβραβεύουν οι θεατές τους ηθοποιούς της παράστασης «Μιας πεντάρας νιάτα», που θα παρουσιάζεται για τρεις ακόμα εβδομάδες κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00 στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής. Το θέατρο γεμίζει ασφυκτικά κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ τις «ήσυχες» Παρασκευές επιλέγουν οι περισσότερο θεατρόφιλοι θεατές.

Στο έργο των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη ένα νεαρό ζευγάρι έχει μόλις παντρευτεί και λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατεί να εγκατασταθεί σε δικό του σπίτι. Φιλοξενούνται από τη μητριά της κοπέλας, η οποία έχει χωρίσει με τον άντρα της και σκοπεύει σύντομα να ξαναπαντρευτεί με ένα δημόσιο υπάλληλο, οπότε επείγει η μετεγκατάσταση του νέου ζευγαριού, προκειμένου στο σπίτι να μείνει το ώριμο ζευγάρι. Μόνη ελπίδα για τους νέους η χρηματική βοήθεια του πατέρα της κοπέλας, ο οποίος ως μουσικός νυχτερινών κέντρων έχει υποσχεθεί ότι θα βοηθήσει οικονομικά την κόρη του. Ο μουσικός όμως έχει και το ελάττωμα του τζόγου, με αποτέλεσμα η πολυαναμενόμενη δόση του σπιτιού για τον εργολάβο, να δείχνει όνειρο απατηλό… Από εκεί ξεκινούν οι περιπέτειες του νεαρού ζευγαριού, το οποίο προκειμένου να χτίσει το σπίτι του, μπλέκεται σε ένα λαβύρινθο καταστάσεων που γεννούν γέλιο – και ενίοτε δάκρυ. Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Σ. Μαβίδη. Τους ρόλους ερμηνεύουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Ζέρβας Θανάσης, Καλογεροπούλου Ματίνα, Καραγιάννης Σταύρος, Κουτρουμάνου Ειρήνη, Κωστοπούλου Νιόβη, Μαβίδης Σπύρος, Μήττα Νατάσα, Μπαλαμώτης Αλέξανδρος, Παυλίδης Χαράλαμπος, Περδίκη Μαρία, Τσιρώνης Απόστολος. Συμμετέχει ο Γαβρήλος Μουσκής.

 

Εισιτήρια

Σύμφωνα με την κοινωνική πολιτική του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, το εισιτήριο εισόδου για τις παραστάσεις της Κεντρικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, από το 2011 έχει οριστεί στα 10€. Φοιτητικά και μαθητικά εισιτήρια: 5€. Για τους άνεργους, η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν με την επίδειξη στο Ταμείο της κάρτας ανεργίας. Εισιτήρια για την παράσταση προπωλούνται καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή μεσημέρι) από το «Δίαυλο» (Δημητριάδος με Τοπάλη), το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11.00 έως τις 13.00 εισιτήρια προπωλούνται από το Ταμείο του «Αχίλλειον». Τις ημέρες των παραστάσεων, το απόγευμα, εισιτήρια πωλούνται από το ταμείο του θεάτρου της Παλαιάς Ηλεκτρικής από τις 7.00 το απόγευμα και μετά – έως την έναρξη της παράστασης. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Αχίλλειον 24210 32818, ταμείο Παλαιάς Ηλεκτρικής 24210 78164 και Δίαυλος 24210 25363.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το