Αθλητισμός

Τα είπαν για τη διαιτησία

Τα παράπονά του στον Σ. Πιλάβιο εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Σ. Γιδόπουλος

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο είχε χθες ο Στράτος Γιδόπουλος για το «φλέγον» θέμα της διαιτησίας, με τον δεύτερο να εκφράζει τα παράπονά του για την αδικία που έχει υποστεί φέτος η Νίκη από τη διαιτησία. Πεισμωμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο αυριανό παιχνίδι με τον Εορδαϊκό στο «Παντελής Μαγουλάς» είναι οι «κυανόλευκοι».

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο είχε χθες ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη εξέφρασε τα παράπονά του για τις διαιτησίες που έχει υποστεί φέτος η βολιώτικη ομάδα και τις έχουν στερήσει πολύτιμους βαθμούς, τους οποίους αν είχε τώρα θα μπορούσε να διεκδικεί με περισσότερες αξιώσεις την πρώτη θέση. Το θετικό, πάντως, ήταν ότι οι δύο άνδρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να δείχνει πως κατανοεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει φέτος η Νίκη.

Πάντως στο «κυανόλευκο στρατόπεδο» δεν ξεχνούν πως αύριο έχουν αγώνα και μάλιστα πολύ σημαντικό. Στις 15.00 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» υποδέχονται τον Εορδαϊκό και μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Η ήττα στην Επανομή, ιδίως με τον τρόπο με τον οποίο προήλθε, έχει εξοργίσει όλους στη Νίκη. Είναι νωπές ακόμη οι μνήμες από την κατάφωρη αδικία που υπέστη η βολιώτικη ομάδα και εξαναγκάστηκε σε ήττα. Ωστόσο το γεγονός αυτό μπορεί να λειτουργήσει και θετικά από την άποψη ότι οι παίκτες του Βέλικο Ντόβενταν θα εμφανιστούν πεισμωμένοι να …ξεσπάσουν στον Εορδαϊκό.

Αυτό βέβαια οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να το πετύχουν μόνο με τον τρόπο που πρέπει, δηλαδή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε από την αρχή της χρονιάς σκοπός της βολιώτικης ομάδας είναι να κερδίσει την άνοδο στη Football League παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, χωρίς να καταφύγει σε διάφορες άλλες μεθόδους.

Δύο είναι θα είναι οι απόντες από την αυριανή αναμέτρηση. Ο Ανέστης Νάστος αποβλήθηκε στο ντέρμπι της Επανομής και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική. Επίσης τιμωρημένος είναι και ο Ηλίας Μακράκης, ο οποίος έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και αύριο θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Από κει και πέρα το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Γιάννης Τσάγγαρης. Ο Βολιώτης μέσος συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις και είναι έτοιμος να βοηθήσει από την αρχή του αγώνα. Επίσης χθες στο Βόλο ήρθε και ο Παναγιώτης Πετράς, που εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα, όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Το γεγονός αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τον Βέλικο Ντόβενταν, ο οποίος θα έχει ένα ακόμη «όπλο» στη «φαρέτρα» του εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Εορδαϊκό.

Η προετοιμασία της Νίκης θα ολοκληρωθεί σήμερα με μία προπόνηση που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι. Αμέσως μετά ο Σέρβος τεχνικός θα ανακοινώσει τη σύνθεση της αποστολής που θα επιλέξει τον κυριακάτικο αγώνα.

Όσον αφορά το διοικητικό τομέα, χθες δεν σημειώθηκε εξέλιξη στο θέμα που προέκυψε με τον Ρώσο επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω επιχειρηματίας, μέσω τρίτου προσώπου, ήρθε σε επαφή με Βολιώτη παράγοντα και ζήτησε πληροφορίες για τη Νίκη. Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επισκεφθεί και τον Βόλο για να δει από κοντά την ομάδα και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Η οικονομική του επιφάνεια είναι μεγάλη και σίγουρα μπορεί να καλύψει απαιτήσεις πρωταθλητισμού.

Από την άλλη πλευρά, όμως, τόσο ο μεγαλομέτοχος Στράτος Γιδόπουλος, όσο και τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Νίκη δηλώνουν άγνοια για το ενδιαφέρον του Ρώσου επιχειρηματία. Επισημαίνουν ότι κανείς δεν τους έχει πλησιάσει μέχρι στιγμής και ότι όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να καταθέσει επίσημη πρόταση για την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ.

Τέλος με συνολικό πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Νίκη από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League – Football League 2. Τα 4.000 ευρώ αφορούν τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας και τα 1000 ευρώ για τον ίδιο λόγο στη συνάντηση με την Κοζάνη.

Ο Μπαλατσούκας διαιτητής

στο Μακεδονικός-Νίκη

Ο κ. Μπαλατσούκας από την Ήπειρο ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Νίκης με τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Νεάπολης την ερχόμενη Τετάρτη. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Σιαμέτης και Διαμάντης του ίδιου συνδέσμου, με τέταρτο διαιτητή τον κ. Μουλασιώτη από την Κοζάνη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το