Αθλητισμός

Τα «βρήκε» με Αλεξίου

Η Νίκη έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον 48χρονο προπονητή

 

 

Σε προφορική συμφωνία με τον Αλέξη Αλεξίου έφτασε η ΠΑΕ Νίκη και απομένουν μερικές λεπτομέρειες για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της βολιώτικης ομάδας. Τον 21χρονο αμυντικό Χρήστο Χολέβα απέκτησε η Νίκη. Τη συμπαράστασή τους στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ εξέφρασαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Βόλου και η Ερασιτεχνική Νίκη στην έκτακτη γενική συνέλευση που συγκάλεσε η τελευταία.

 

Με τον Αλέξη Αλεξίου στο «τιμόνι» της θα πορευτεί τη φετινή περίοδο η Νίκη. Η διοίκηση της ΠΑΕ χθες κατέληξε σε προφορική συμφωνία με τον 48χρονο προπονητή, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε. Ωστόσο απομένει να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες ακόμη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο κ. Αλεξίου αναμένεται να έρθει σήμερα στο Βόλο, ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα, εφόσον όλα πάνε καλά. Επιπλέον θα έχει επαφές με τους διοικούντες την ΠΑΕ και θα γίνουν οι συνεννοήσεις για τις θέσεις που πρέπει να καλυφθούν και για το ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν.

Για το θέμα του προπονητή, αλλά και για όλα τα άλλα ζητήματα που αφορούν την ΠΑΕ επρόκειτο χθες αργά το βράδυ να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο. Μάλιστα το «παρών» αναμενόταν να δώσει και ο Γιώργος Δαλούκας, ο οποίος από σήμερα αναμένεται να αναλάβει και επίσημα καθήκοντα διευθυντή στην ΠΑΕ.

Τη βολιώτικη ομάδα απασχολεί και το πιστοποιητικό. Χθες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν εξέτασε κανέναν φάκελο (ούτε της Νίκης φυσικά), επειδή έχουν μπλοκάρει τη διαδικασία ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα και η νέα συνεδρίαση θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά το νέο όνομα που ήρθε χθες στη Νίκη ήταν ο Χρήστος Χολέβας. Είναι 21 ετών, αγωνίζεται στο κέντρο άμυνας και έχει περάσει από Νέους Ολυμπιακού Βόλου και Λάρισας, καθώς και από τον Ρήγα Φεραίο.

Επίσης «κυανόλευκοι» είναι οι νεαροί Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι, Χρήστος Κοντοχρήστος, Παναγιώτης Σπυρόπουλος και Ανδρέας Τσεκούρας. Για τη Νίκη είχε ακουστεί και το όνομα του Γιάννη Κοντογιάννη, που έπαιζε στον Πηλέα. Τελικά ο 24χρονος τερματοφύλακας ήρθε στην «κυανόλευκη οικογένεια» αλλά όχι στη Νίκη. Συγκεκριμένα τη νέα χρονιά θα ενισχύσει τους Νέους Αθλητές και η μεταγραφή έγινε για να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε μετά τη μετακόμιση του γκολκήπερ Απόστολου Κεφαλά στη Νίκη.

 

Κλίμα σύμπνοιας στη

Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης, όπου κυρίαρχο θέμα ήταν η ΠΑΕ. Εκτός από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης και ο περιφερειακός σύμβουλος Αργύρης Κοπάνας που εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό. Αμφότεροι τόνισαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό της Νίκης σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί.

Επίσης μίλησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος είπε ότι η νέα διοίκηση πήρε εντολή από το Πρωτοδικείο για θητεία δύο μηνών και μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα προσπαθήσει να βάλει τις προϋποθέσεις για να πορευτεί η ΠΑΕ. Επανέλαβε την πρόθεσή της για σύγκληση γενικής συνέλευσης προκειμένου να αναδειχθεί σταθερή διοίκηση στην ΠΑΕ Νίκη, αλλά και να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Από την πλευρά της η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε θέση να συνδράμει οικονομικά στην ΠΑΕ, εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί. Ωστόσο σε οτιδήποτε άλλο της ζητηθεί, θα βρίσκεται στο πλευρό της «κυανόλευκης» εταιρείας.

* Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης συγχαίρει τους αθλητές της που εισήχθησαν σε σχολές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., τους εύχεται καλές σπουδές και κάθε επιτυχία στη ζωή τους. Απέδειξαν πως εκτός από εξαιρετικοί αθλητές και χαρακτήρες είναι και πολύ καλοί μαθητές.

 

Αναβάλλεται η κλήρωση;

Εξάλλου χθες διέρρευσε η πληροφορία ότι η κλήρωση των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Εθνικής, που επρόκειτο να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, αναβάλλονται επειδή εκκρεμούν αποφάσεις για αρκετούς συλλόγους και των δύο κατηγοριών. Μέχρι χθες βράδυ η Ένωση δεν είχε εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, αλλά αν αναβληθεί τελικά η κλήρωση, τότε μάλλον θα καθυστερήσει και η έναρξη των πρωταθλημάτων που είχε οριστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το