Photo Gallery, Τοπικά

Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες του «Εξπρές Σκιάθος»

Το «Εξπρές Σκιάθος» απέπλευσε αργά τη νύχτα της Τετάρτης από τη Σκιάθο και κατέπλευσε με τη μία μηχανή στο Βόλο νωρίς το πρωί της Πέμπτης

Βλάβη υπέστη, για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, τα πλοίο «Εξπρές Σκιάθος» με αποτέλεσμα να αλλάξει το πρόγραμμα και το δρομολόγιο εκατοντάδων επιβατών. Το πλοίο υπέστη βλάβη το απόγευμα της Τετάρτης, στη Σκιάθο. Η βλάβη συνέβη στη μία μηχανή του πλοίου. Το πλοίο δεν απέπλευσε από τη Σκιάθο με προορισμό το Βόλο. Στο λιμάνι περίμεναν να επιβιβαστούν 300 περίπου άτομα. Οι επιβάτες προωθήθηκαν στο Βόλο με το ταχύπλοο και όσοι είχαν αυτοκίνητα ταξίδεψαν με το πλοίο «Πήγασος» για τον Άγιο Κωνσταντίνο και από εκεί οδικώς επέστρεψαν στο Βόλο.

Το «Εξπρές Σκιάθος» απέπλευσε αργά τη νύχτα της Τετάρτης από τη Σκιάθο και κατέπλευσε με τη μία μηχανή στο Βόλο νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Κλιμάκιο τεχνικών της εταιρίας έφτασε στο Βόλο για την επισκευή της βλάβης. Το απόγευμα έκανε δοκιμαστικούς πλόες στον Παγασητικό. Το πλοίο κρίθηκε αξιόπλοο και στις 7.30 απέπλευσε για τις Σποράδες.
Χθες το πρωί στο λιμάνι του Βόλου ανέμεναν 100 επιβάτες για να ταξιδέψουν για τα νησιά. Οι επιβάτες τελικά μετακινήθηκαν με το Flying Cat. Όσοι είχαν αυτοκίνητα τα άφησαν στο λιμάνι και τα οχήματα μεταφέρθηκαν με το «Εξπρές Σκιάθος» χθες το απόγευμα.

Πολλά ωστόσο είναι τα παράπονα των επιβατών, οι οποίοι αναφέρουν ότι δεν είχαν ενημέρωση για τις καθυστερήσεις, η εξυπηρέτησή τους έγινε με μεγάλη καθυστέρηση και χωρίς διευκρινίσεις. Πολλά είναι τα παράπονα και για τις «τσιμπημένες» τιμές του κυλικείου του πλοίου.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το