Photo Gallery, Αθλητισμός

Τέλος τα πανηγύρια στη Νίκη

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο της Νίκης μετά την επιτυχία επί του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Όμως, χρόνος για πανηγύρια δεν υπάρχει αφού στο φετινό πρωτάθλημα της Football League οι υποχρεώσεις των ομάδων …τρέχουν. Έτσι, και οι «κυανόλευκοι» του Βόλου έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με την πρωτοπόρο Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Μπορεί να έβαλε το γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά η κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ήταν καθ’ όλα δίκαιη για τη Νίκη. Η ομάδα του Βόλου ήταν ανώτερη από την αρχή του παιχνιδιού και στο φινάλε της αναμέτρησης ήρθε η δικαίωση με το τέρμα που σημείωσε ο Μήτσης.

Ίσως την εξέλιξη αυτή να τη …χρωστούσε η τύχη στη Νίκη, αφού να θυμίσουμε ότι στο προηγούμενο παιχνίδι έδρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στο 89ο λεπτό, ενώ και κόντρα στον Πιερικό στην Κατερίνη οι «κυανόλευκοι» έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά γύρισαν στη βάση τους ηττημένοι.

Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του ο Τάσος Κυριάκος, με τον έμπειρο μέσο  να επισημαίνει ακόμη πως η Νίκη παίζει όμορφο ποδόσφαιρο: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ για την προσπάθεια. Μετά την ήττα από τον Πιερικό, βρήκαμε το κουράγιο και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν αλλά και αυτά που ήταν στον πάγκο, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Με τον Απόλλωνα δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος, ενώ τώρα μας το έδωσε πίσω ο Θεός. 

Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε κι άλλο. Έχω περάσει από πολλές ομάδες, αλλά πραγματικά αυτό το ποδόσφαιρο που παίζει φέτος η ομάδα μου το ευχαριστιέμαι.

Μια νίκη έστω και στο τελευταίο λεπτό ανεβάζει την ψυχολογία στο κατακόρυφο. Διαχειριστήκαμε καλά την ήττα από τον Πιερικό. Δεν το βάλαμε κάτω. Δουλέψαμε αυτές τις δυο μέρες. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε για το καλύτερο κι αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο». 

Όπως ήταν λογικό στη Νίκη πανηγύρισαν την επιτυχία επί του «Γηραιού», αλλά από χθες όλοι σκέφτονται το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Οι «κυανόλευκοι» θα έχουν δύσκολο έργο, τόσο διότι θα αγωνιστούν στην έδρα της αντιπάλου ομάδας, όσο και λόγω της δυναμικότητας της Καλλονής, που χθες κέρδισε 1-0 τον Θρασύβουλο μέσα στο γήπεδό του. Έτσι, επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στο ενεργητικό της, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει.

Πάντως, το θετικό για τη Νίκη είναι ότι σε σχέση με την Καλλονή θα έχει μία ημέρα επιπλέον ξεκούρασης, αφού ο δικός της αγώνας έγινε Τετάρτη. Σε μία διοργάνωση όπου οι ομάδες παίζουν σχεδόν κάθε τρεις ημέρες, ίσως αυτό να μετρήσει.

Ο Τεβεκέλης «σφυρίζει»

στη Μυτιλήνη

Ο κ. Νικόλαος Τεβεκέλης της ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας στη Μυτιλήνη, μεταξύ Καλλονής και Νίκης, για την 5η αγωνιστική της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Πέτρος Πάτρας και Παναγιώτης Παπαδόπουλος της ίδιας Ένωσης, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Απόστολος Σημαιάκης της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Παρατηρητής διαιτησίας έχει οριστεί ο κ. Χρήστος Γενναίος από την Αθήνα.

Τη Δευτέρα οι εκλογές

σε Blue Club-Θύρα 3

Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και τη Θύρα 3 ανακοινώθηκε ότι οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα λάβουν χώρα στα γραφεία του συνδέσμου τη Δευτέρα 15/10 από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 ως τις 9 μ.μ. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη τα οποία έκαναν εγγραφή  με τη νέα διαδικασία (κατόπιν της ανασύστασης του συνδέσμου).

Τα διαρκείας

της Ερασιτεχνικής

Συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου. Συγκεκριμένα, για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μπάσκετ ανδρών (Α2 Εθνική κατηγορία), πόλο ανδρών (Β’ Εθνική κατηγορία), μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, όπως και για τους αγώνες των Νέων Αθλητών Νίκης σε ποδόσφαιρο (Β’ ΕΠΣΘ) και μπάσκετ (Α1 ΕΣΚΑΘ).

Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 60 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Μαιάνδρου 14 τις ώρες 11.00-13.00 και 19.00-21.00, καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 24210-60320.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το