Photo Gallery, Αθλητισμός

Τέλος στην αναμονή

Στη Νίκη θα μάθουν σήμερα το πρόγραμμα των αγώνων τους στη Β’ Εθνική 

Με ικανοποίηση δέχθηκαν στη Νίκη την απόφαση της Ένωσης Football League για τη διεξαγωγή της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής σήμερα το μεσημέρι. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» θα μάθουν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα και θα μπορέσουν σχεδιάσουν κατάλληλα το υπόλοιπο της προετοιμασίας τους. Στην Εθνική Κ15 κλήθηκε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Νίκης Βασίλης Ζαρίφης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι οι συνεχείς αναβολές της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής είχαν σπάσει τα …νεύρα των ανθρώπων της Νίκης. Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν έγκαιρα την προετοιμασία τους με στόχο να είναι έτοιμοι στις 16 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που αρχικά είχε οριστεί για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όμως η μετάθεση της 1ης αγωνιστικής για τις 23 Σεπτεμβρίου αρχικά και στις 30 Σεπτεμβρίου στη συνέχεια, τους έβγαλε εκτός ρυθμού. Αν μη τι άλλο βαρέθηκαν να κάνουν μόνο προπονήσεις και να δίνουν φιλικά παιχνίδια. Όμως με τον ορισμό της κλήρωσης για σήμερα όλα φαίνεται να μπαίνουν σε σειρά, κάτι που τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές που ανυπομονούν για αγωνιστική δράση.

Ως γνωστόν η Ένωση της Football League ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι και μετά το πέρας της συνεδρίασης θα διενεργηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος. Οι «κυανόλευκοι» ελπίζουν σε ευνοϊκό πρόγραμμα όσον αφορά το ξεκίνημα, αφού ούτως ή άλλως θα αντιμετωπίσουν όλες τις ομάδες εντός και εκτός έδρας.

Αν μη τι άλλο θέλουν στην πρεμιέρα να δώσουν εντός έδρας αγώνα, ώστε να επιδιώξουν το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς μπροστά σε χιλιάδες φίλους τους, που λογικά θα δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Βέβαια, ακόμη και η αρχή είναι μακριά από το Βόλο, η Νίκη δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Διαθέτει πλήρες ρόστερ που δείχνει ικανό να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε δυσκολία. Σημειώνεται ότι τη Νίκη θα εκπροσωπήσει τόσο στη συνέλευση, όσο και στην κλήρωση, ο πρόεδρός της κ. Ανδρέας Πάτσης. 

Στο μεταξύ, με μία απογευματινή συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της ομάδας, ενώ για σήμερα προγραμματίστηκε μία προπόνηση το πρωί. Από κει και πέρα, ο τεχνικός κ. Περικλής Αμανατίδης, θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και να κάνει διάφορες δοκιμές αύριο Σάββατο στο φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Το παιχνίδι αυτό θα αρχίσει στις 18.00 και η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Διάκριση για τον

νεαρό Β. Ζαρίφη

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Ζαρίφης, που παρά το νεαρό της ηλικίας του προωθήθηκε φέτος στην ομάδα Κ20 της ΠΑΕ Νίκη, κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Θεόδωρο Ελευθεριάδη στην Εθνική Κ15.

Πρόκειται για μεγάλη διάκριση για τον «πιτσιρικά» για τον οποίο οι ειδικοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Σημειώνεται, ότι στην Εθνική κλήθηκε ακόμη ένας Βολιώτης, ο Πέτρος Αγιασιώτης της ολλανδικής Τβέντε.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν να μετέχουν στις προπονήσεις που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 2/10 (17.30), 3/10 (10.00 και 17.30) και 4/10 (10.00): Κώστας Βαλμάς, Χρήστος Κουντουριώτης (Παναθηναϊκός), Κώστας Μπέτσας, Δημήτρης Νικολάου, Παναγιώτης Ρέτσος, Κώστας Χρήστου, Κώστας Κιρτζιαλίδης, Ιάσων Γαβαλάς (Ολυμπιακός), Στέφανος Ευαγγέλου (Πανιώνιος), Κώστας Χαλκίδης, Σάββας Μούργος (Αρίων Λουτρακίου), Αλέξανδρος Καπρέτσος (ΠΑΟΚ), Κώστας Γεωργιάδης (ΑΕ Ποντίων-Ηρακλής), Σπύρος Νάτσος, Δημήτρης Λημνιός (Ατρόμητος Αθηνών), Δημήτρης Μαγγίνης (Λάρισα), Βασίλης Ζαρίφης (Νίκη Βόλου), Παντελής Σαχπαζίδης (Σάλκε), Γιάννης Μινασίδης (Ελπίδες Μαρμαρά), Παντελής Πανουργιάς (ΑΕΚ), Νίκος Νικολόπουλος (Αίας Καλαμάτας), Πέτρος Αγιασιώτης (Τβέντε).

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής

Με αφορμή το πρώτη φετινό επίσημο παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ των Νέων Αθλητών Νίκης, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ξεκινούν το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα οι υποχρεώσεις των Νέων Αθλητών Νίκης στο Κύπελλο της ΕΣΚΑΘ. Πρώτος αντίπαλος είναι ομάδα του Εθνικού Λάρισας σε νοκ άουτ παιχνίδι. Οι Νέοι Αθλητές Νίκης με συνεχόμενες ανόδους αγωνίζονται φέτος στην Α1 ΕΣΚΑΘ τη μεγαλύτερη κατηγορία του θεσσαλικού μπάσκετ. Το κατάφεραν αυτό αν και συμμετέχουν μόνο τα τρία τελευταία χρόνια στις κατηγορίες ανδρών της ΕΣΚΑΘ.

Αυτό μαρτυρά την μεγάλη πρόοδο των αθλητών μέσα από πολλή δουλειά στην προπόνηση. Στην ομάδα αγωνίζονται τα παιδικά και εφηβικά τμήματα της Νίκης με την συμπαράσταση δυο-τριών αθλητών λίγο μεγαλύτερων σε ηλικία. Αξίζει τον κόπο για τους φιλάθλους του μπάσκετ και του συλλόγου να έρθουν το Σάββατο να δουν τους αυριανούς καλαθοσφαιριστές της Νίκης και γενικά του Μαγνησιώτικου μπάσκετ».

Εγγραφές στο τμήμα

στίβου της Νίκης

Ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», ενώ καταρτίστηκε το πρόγραμμα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο τμήμα στίβου του συλλόγου μπορούν να επικοινωνήσουν για περαιτέρω πληροφορίες με τους προπονητές Παρασκευόπουλο Παύλο (τηλέφωνο 6972817413), Αηδονίδου Δήμητρα (6972715616), Σκουργιά Ελένη (6977261095), Κολλυμένου Βάσω (6973013776) και Βλαχάβα Αποστόλη (6958456667).

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το