Τοπικά

Σύλληψη 63χρονου για ρευματοκλοπή στο Βόλο

Έκλεβε επί 10 χρόνια ρεύμα για το σπίτι και το ξυλουργείο του

Συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 63χρονος ημεδαπός, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Ο 63χρονος διατηρούσε ξυλουργείο και, όπως διαπιστώθηκε, εδώ και 10 χρόνια έκλεβε ρεύμα με παράνομη σύνδεση τόσο στην επιχείρησή του, όσο και στο σπίτι του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), διαπιστώθηκε παράνομη ηλεκτροδότηση της οικίας και του ξυλουργείου του, η οποία πραγματοποιούνταν με παραβίαση των σφραγίδων του κιβωτίου διανομής ρεύματος για την οικία και την παράνομη σύνδεση του κιβωτίου με καλώδιο.

Η παράνομη ηλεκτροδότηση διακόπηκε, ενώ από εκπρόσωπο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. εκτιμάται ότι κατά την τελευταία δεκαετία αφαιρέθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο ηλεκτρική ενέργεια συνολικής αξίας άνω των 15.000 ευρώ.

Σύλληψη για φθορές

Συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας 43χρονος ημεδαπός, για φθορά σε εισόδους κτιρίων. Ο 43χρονος, με τη χρήση βαριοπούλας, έθραυσε τους υαλοπίνακες εισόδων κτιρίων, όπου στεγάζονται μουσικά ωδεία

ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Αναζητούνταν για το παράνομο στοίχημα

Συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του

Ανακριτή Βόλου για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση του παράνομου τζόγου, που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Μαγνησία.

Ειδικότερα, ο 46χρονος συνελήφθη για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση που εμπλέκεται σε απάτες μέσω παράνομου στοιχήματος και τυχερών παιγνίων, καθώς και «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» στο Βόλο. Θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για τα περαιτέρω.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το