Photo Gallery, Τοπικά

Σύλληψη 46χρονης στο Βόλο για ναρκωτικά

Στο υπεραστικό ΚΤΕΛ του Βόλου συνελήφθη προχθές το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών μία 46χρονη γυναίκα για διακίνηση ναρκωτικών

 

Το Τμήμα Δίωξης ναρκωτικών συνέλαβε 46χρονη στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ που παραλάμβανε ναρκωτικά από τις αποθήκες του.

Στο υπεραστικό ΚΤΕΛ του Βόλου συνελήφθη προχθές το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών μία 46χρονη γυναίκα για διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την 46χρονη, οι αστυνομικοί την παρακολούθησαν και τη συνέλαβαν κατά την έξοδό της από την αποθήκη των υπεραστικών ΚΤΕΛ του Βόλου, απ’ όπου είχε παραλάβει δέμα από άγνωστο μέχρι στιγμής αποστολέα. Το δέμα είχε σταλεί από περιοχή της Αττικής και περιείχε 153 ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στη συνέχεια στο σπίτι της, με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 44 ναρκωτικά χάπια και μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη βάρους 4,1 γραμμαρίων.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα που είχε η 46χρονη στην κατοχή της, ως μέσα διευκόλυνσης για τη διακίνηση των ναρκωτικών.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου

Στο μεταξύ, χθες Σάββατο το πρωί, στο 25ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το