Τοπικά

Σύλληψη 34χρονου για κλοπές στη Νέα Ιωνία

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

Συνελήφθη, χθες (05-08-2013) το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, από προστρέξαντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 34χρονος ημεδαπός για δύο (2) περιπτώσεις κλοπών και μίας (1) απόπειρας κλοπής από οικίες, καθώς και για παράβαση του νόμου «περί όπλων». Επιπλέον, αναζητείται ημεδαπός συνεργός του, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στη Νέα Ιωνία, ο συλληφθείς μαζί με το συνεργό του εισήλθαν σε δύο οικίες, ιδιοκτησίας 47χρονης ημεδαπής και 37χρονου ημεδαπού αντίστοιχα, από τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.979) ευρώ και διάφορα χρυσαφικά. Στη συνέχεια, κατά την είσοδό τους σε οικία 63χρονου ημεδαπού έγιναν αντιληπτοί, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 34χρονος, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων και χρυσαφικών, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους του. Επιπλέον, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε και μία (1) σιδερογροθιά.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με ποινή κράτησης δέκα (10) ημερών και χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το