Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Σύλληψη 25χρονου για διαρρήξεις καταστημάτων

 

Από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στο Βόλο
Από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στο Βόλο

Άμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κλήθηκαν για διαρρήξεις δύο καταστημάτων που σημειώθηκαν στο Βόλο αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Εντόπισαν έναν 25χρονο, ο οποίος προσήχθη αρχικά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ως ύποπτος. Από την έρευνα όμως διαπιστώθηκε ότι ήταν ο δράστης διαρρήξεων δύο καταστημάτων και συνελήφθη. Εκτός από τις διαρρήξεις, συνελήφθη και για κατοχή χασίς.

Ειδικότερα, ο 25χρονος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ως ύποπτος διάπραξης κλοπών. Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι λίγη ώρα νωρίτερα, είχε διαρρήξει κατάστημα – κομμωτήριο 37χρονης ημεδαπής και είχε αφαιρέσει μικρό χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, προκαλώντας στο κατάστημα υλικές ζημιές.

Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους 6,4 γραμμαρίων.

Επιπλέον, εξιχνιάσθηκε άλλη μία περίπτωση διάρρηξης καταστήματος, αφού όπως εξακριβώθηκε ο 25χρονος το βράδυ της προηγούμενης ημέρας

(21-04-203) διέρρηξε εμπορικό κατάστημα 38χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 2.560 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου για τα περαιτέρω, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Εξιχνίαση κλοπής

Ένας 37χρονος από τη Γεωργία είναι ο δράστης διάρρηξης σε σπίτι 56χρονης στο Βόλο, που σημειώθηκε στις 22 Μαΐου του 2012. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου ένα χρόνο σχεδόν μετά κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το δράστη. Ο διαρρήκτης είχε αφαιρέσει από το σπίτι της 56χρονης κοσμήματα αξίας 6.000 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που θα αποσταλεί στην Εισαγγελία.

Διάρρηξη καταστήματος

Το χρονικό διάστημα από 11.51 ώρα της 21-04-2013 έως 12.04 ώρα της

22-04-2013 στο Βόλο, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα 38χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.

Σύλληψη φυγόποινων

Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή 3.600 ευρώ, για μη καταβολή δεδουλευμένων.

Συνελήφθη στον Τύρναβο 36χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης τριάντα μηνών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή.

Επίσης συνελήφθη ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών, για κλοπή.

Στη Λάρισα από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ, συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις 24 μηνών, για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) και για λοιπές φορολογικές εισφορές.

Σύλληψη για χασίς

Συνελήφθη στο Βόλο 46χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 1,1 γραμμαρίου.

Επίσης συνελήφθησαν ένας 33χρονος άντρας και μία 40χρονη γυναίκα – διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους 0,7 γραμμαρίου και δεκαέξι ναρκωτικά χάπια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το